Deea Maxer a postat câteva mesaje în care lasă de înțeles că a fost înșelată de iubitul ei, Robert: "Nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie!"

 Dumba Gabriela
.

Deea Maxer a postat câteva mesaje, în online, prin care dă de înțeles că a fost înșelată de iubitul ei, Robert, după doar șase luni de relație. Fosta soție a lui Dinu Maxer a postat o serie de mesaje dure, prin care îi ceartă pe bărbații infideli, fără a specifica dacă se referă la iubitul ei, însă este pentru prima oară când bruneta face astfel de postări pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer părea că și-a găsit fericirea în brațele lui Robert Drilea, după divorțul de Dinu Maxer, însă având în vedere ultimele mesaje postate de ea în online, sunt semne că au apărut probleme în cuplul lor. Deși postează pe rețelele de socializare numai anunțuri legate de afacerile în care este implicată și foarte rar despre viața privată, Deea Maxer a surprins recent cu câteva mesaje dure la adresa bărbaților infideli.

348863204-142726902132412-3886830401253595871-n348863204-142726902132412-3886830401253595871-n

A fost înșelată Deea Maxer de iubitul ei, Robert?

Deea Maxer i-a certat, pe rețelele de socializare, pe bărbații care își înșală soțiile sau iubitele, într-un mesaj foarte dur pe care ulterior l-a șters. Având în vedere nota personală pe care o are mesajul postat de ea în online, fanii au interpretat imediat că ar fi vorba chiar despre iubitul ei.

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul', „Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă „nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă”.

Bă, băieți, dacă tot aveți boașe să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adios, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți', au fost mesajele pe care Deea Maxer le-a postat în mediul online.

Deea Maxer a recunoscut, acum ceva timp, că este geloasă, însă acest sentiment este motivat doar de iubirea intensă pe care o simte pentru Robert.

„Geloziile? Da, normal! Îl iubesc pe omul ăsta ca pe ochii din cap și sunt geloasă și când stă singur, d-apăi… Nivelul meu de gelozie e la maxim, pentru că l-am cunoscut pe Robert când era foarte curtat de tot felul de domnișoare', a declarat Deea.

Citește și: Ce probleme a avut Cornelia Rednic după ce a slăbit 33 kg în trei luni: „Mi s-a făcut rău la duș, mi-a căzut părul, am purtat o meșă'

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre revenirea în televiziune și de ce a refuzat să intre în politică: „Sunt fericită că am ținut drumul drept, cu încăpățânarea omului care nu își dorește compromisuri’ / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fiul Sofiei Vicoveanca: „A venit pe lume acum 52 de ani. Eu și soțul meu deja aveam mulți ani de căsnicie și nu părea că voi fi mamă’. Artista a vrut să adopte o fetiță / EXCLUSIV

Recent, Deea Maxer vorbea despre minciunile într-o relație

Acum câteva zile, Deea Maxer posta în online un mesaj despre minciunile dintr-o relație și multă lume a crezut că se referă la căsnicia cu Dinu Maxer, însă având în vedere ultimele sale postări, legate de infidelitate, se schimbă datele problemei.

„Acceptă greșelile celorlalți față de tine, dar nu accepta minciunile, pentru că minciunile nu sunt greșeli, sunt decizii cu rele intenții’, este mesajul publicat de Deea Maxer pe pagina sa de Instagram.

Deea Maxer nu a explicat cui i se adresează exact acest mesaj sau la greșelile cui face referire, dar acum vorbește despre indifelitate, iar în căsnicia cu Dinu Maxer nu a fost vorba despre așa ceva. Sau, cel puțin, așa au susținut amândoi acum aproape un an când au anunțat divorțul.

Ca și motive care au dus la divorț, Deea Maxer explica în primăvara anului trecut că relația lor s-a răcit și din cauza irascibilității fostului soț, însă niciodată nu l-a acuzat în public de infidelitate. De aceea, mesajul postat astăzi, despre bărbații care își înșală iubitele, pare că îi este destinat actualului iubit.

La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante’, a declarat Deea Maxer, anul trecut, când vorbea despre divorțul de Dinu Maxer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton