Deea Maxer, dans incendiar pentru iubitul ei. Vedeta i-a organizat acestuia o petrecerea-surpriză, de ziua lui de naștere: "Cu tot sufletul pentru tine"

 Radulescu Ruxandra
.

Deea Maxer, dans incendiar, în ținută sexy, pentru Robert Drîlea, la petrecerea-surpriză organizată de vedetă. Iubitul Deei Maxer, Robert Drîlea, a împlinit 31 de ani, iar partenera l-a surprins cu o petrecere de zile mari, în cinstea zilei sale de naștere. Fosta soție a lui Dinu Maxer a ales un local cu piscină în aer liber pentru eveniment. Deea Maxer a încins chiar ea atmosfera, atunci când i-a dansat partenerului ei într-o costumație exotică, sumară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer, dans incendiar, în ținută sexy, pentru Robert Drîlea, la petrecerea-surpriză organizată de vedetă. Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer, și actualul ei iubit, Robert Drîlea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci luni de zile. Deea Maxer se simte în al nouălea cer alături de Robert și ca dovadă a iubirii ce i-o poartă, vedeta i-a organizat o petrecere-surpriză absolut fabuloasă. Iată imaginile de la petrecerea la piscină, în aer liber, organizată de către Deea Maxer pentru actualul iubit, Robert Drîlea.

screenshot-2023-08-24-124242-1screenshot-2023-08-24-124242-1

Deea Maxer, dans incendiar, în ținută sexy, pentru Robert Drîlea, la petrecerea-surpriză organizată de vedetă

Deea Maxer și-a demonstrat dragostea pentru Robert Drîlea, printr-o petrecere fabuloasă, pe care i-a organizat-o cu ocazia zilei de naștere. Iubitul Deei habar nu avea ce surpriză avea să-i facă iubita lui, iar momentul când l-a adus în localul select, unde avea loc evenimentul, lui Robert nu i-a venit să creadă. De la piscină în aer liber, artificii, baloane, dansatoare exotice îmbrăcate sumar și muzică bună, Deea a avut grijă să nu lipsească absolut niciun element.

Citește și: Deea Maxer a plâns în direct, în emisiunea lui Teo Trandafir, după criticile din mediul online cu privire la divorțul de Dinu Maxer: „Mă afectează'

Citește și: „Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!' Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit

Momentul fierbinte al serii a fost atunci când Deea Maxer, îmbrăcată într-un costum extrem de sumar și strălucitor, a dansat alături de altte dansatoare exotice în jurul lui Robert Drîlea. Partenerul Deei Maxer a fost extraordinar de încântat și copleșit de o astfel de surpriză și, desigur, invidiat de mulți bărbați.

Deea Maxer și Robert au împărtășit mai multe imagini de la petrecere, iar în una dintre fotografii îi putem vedea pe cei doi îndrăgostiți sărutându-se, iar în dreptul pozei apare mesajul vedetei pentru partener.

„Cu tot sufletul pentru tine”, scrie Deea Maxer în dreptul imaginii.

Deea Maxer a primit cheile de la casa lui Robert Drîlea

Deea Maxer radiază de fericire de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea și nu ezită să se afișeze împreună ori de câte ori au ocazia. Merg împreună la evenimentele ei, dar și în mici vacanțe, iar tot timpul liber aleg să și-l petreacă unul în compania altuia. Prin urmare, dacă până acum făceau naveta între casele lor, Robert Drilea a decis că este momentul ca iubita lui să aibă cheia de la casa lui și să locuiască alături de el, fie să meargă ori de câte ori vrea acolo, fiind ca și casa ei.

Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul de la cheile casei lui, așa că mai important decât asta ce contează?’, a povestit aceasta pentru un post de televiziune.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton