Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer: ”Mi-ai pus foc în vene...”

 Calin Maria Bianca
.

Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer. Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a ținut primele pagini ale ziarelor zile bune la rând. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste din partea lor, mai ales că tot timpul au pozat în familia perfectă. Ei bine, după ce au ieșit în față și au declarat că, într-adevăr, merg pe drumuri separate, explicând și motivele, frumoasa brunetă este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Ba mai mult, postează mesaje ce ridică semne de întrebare în rândul fanilor!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au trăit o frumoasă poveste de iubire vreme de aproximativ 17 de ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii absolut minunați. Ei bine însă, certurile și discuțiile și-au făcut simțită prezență, astfel că marea dragoste s-a diminuat încet, încet, cei doi ajungând să se întrebe dacă este timpul să divorțeze. Au încercat să repare căsnicia, dar nu au reușit, astfel că au ales să divorțeze.

img-2023-04-13t121908.661img-2023-04-13t121908.661

Încă de când au divorțat, Deea Maxer este din ce în ce mai activă în mediul online. Nu doar că postează mai multe fotografii cu ea, ci și diferite melodii sau citate. Dacă zilele trecute erau în mare parte citate motivaționale și unele de suferință, de data aceasta au avut loc mari schimbări. Recent, frumoasa brunetă a postat un mesaj siropos cu care a intrat în atenția tuturor.

Citește și: Deea Maxer, după ce a apărut în compania unui alt bărbat, în urma divorțului de Dinu Maxer: „Sunt liberă. Realitatea este…'

Citește și: Deea Maxer, mesaje cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer: 'Nimeni nu este prea ocupat…'

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. De ce au strigat unul la altul: „Restul sunt proști și el este deștept!'

Citește și: Stenograme din dosarul lui Dan Diaconescu, acuzat de acte sexuale cu minore: „Tu vrei virgină, virgină?'/ „Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate?'

Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer

Nu a trecut nici măcar o lună de când Deea Maxer a divorțat de soțul ei, însă se pare că este mai bine ca oricând. Bruneta pare că se bucură la maximum de statutul de femeie de proaspăt divorțată, iar asta nu o spunem doar noi, ci chiar ea dă de înțeles că îi este foarte bine prin ceea ce postează. Dacă recent mulți au speculta că este într-o nouă relație, azi gânudurile fanilor se îndreaptă spre aceeași ipoteză după ce au văzut mesajul siropos postat de ea la Instastories.

„Mi-ai pus foc în vene
De iubire și-apreciere.”,
a fost mesajul scris de vedetă pe Instagram

Deea Maxer: 'Am deja tot ce am nevoie'

Ei bine, așa cum am zis ș cum se poate observa cu ochiul liber, Deea Maxer este extrem de activă în mediul online după divorțul de Dinu Maxer. Deși fiica lor a rămas în grija ei, frumoasa brunetă are timp de toate și pare că se sincronizează perfect pentru a duce la bun sfârșit programul încărcat. În urmă cu câteva zile, ea a postat un alt mesaj, de data aceatsa motivațional, prin care dă de înțeles că se simte mai puternică ca niciodată, fiind încrezătoare în ea și în planurile de viitor.

'Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine.
Am succes, sunt în pace, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent
', este citatul distribuit de Deea Maxer în mediul online.

Deea Maxer a apărut în compania unui alt bărbat, în urma divorțului de Dinu Maxer

Zilele trecute Deea Maxer s-a afișat alături de un bărbat misterios, după divorțul de Dinu Maxer. Întâlnirea și fotografia postată i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva vedeta și-a făcut un nou iubit. Ei bine, acesta nu ar fi decât un bun prieten al artistei, pe nume Cristian Bucă, un cunoscut make-up artist din România, scrie Cancan.ro.Totuși, postarea pe care Deea Maxer a făcut-o în mediul online recent i-a indus și mai tare în eroare pe internauți.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton