Deea Maxer, mesaje cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer: ”Nimeni nu este prea ocupat...”

 Calin Maria Bianca
.

Deea Maxer, mesaje cu subînțeles pe Internet după divorțul de Dinu Maxer. În urmă cu o săptămână, soții Maxer țineau primele pagini ale ziarelor din România, asta după ce au făcut publică vestea că divorțează. Ei bine, atât Dinu Maxer, cât și fosta lui soție, au ieșit în fața tuturor celor care-i îndrăgesc și urmăresc și au explicat cum s-a ajuns la destrămarea căsniciei lor. Totuși, deși au spus lucrurilor pe nume, în continuare Deea Maxer postează mesaje ce dau de gândit fanilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, însă, din nefericire, totul a ajuns la sfârșit mai devreme decât orice se aștepta. Au doi copii minunați împreună și mereu au pozat în familia demnă de invidiat, fiind întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Au dat de înțeles că lucrurile merg la superlativ în viața lor, astfel că vestea divorțului a surprins pe toată lumea.

maxer-2-1maxer-2-1

Deși au divorțaț și au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au păstrat o relație frumoasă de dragul copiilor, dar și carierei pe care o au. În prezent, colaborează pe plan profesional și, din declarațiile lor, se înțeleg bine. Totuși, ceea ce ridică numeroase semne de întrebare sunt chiar postările pe care le face Deea Maxer.

Citește și: Dinu Maxer, mesaj neașteptat pentru foștii socri, în direct, la TV, la câteva zile după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Părinții ei…'

Citește și: Deea Maxer spune ce se întâmplă cu sursele de venit ale cuplului, după divorțul de Dinu Maxer: „Noi, din punct de vedere profesional…”

Citește și: Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Cât a cerut pe ea și cine a cumpărat-o

Citește și: Elevul care şi-a înjunghiat profesoara de japoneză, la Liceul Ion Creangă, arestat pentru 30 de zile: „A premeditat fapta, a făcut planuri”

Deea Maxer, mesaje cu subînțeles pe Internet după divorțul de Dinu Maxer

Au trecut aproximativ două săptămâni de când Deea și Dinu Maxer au anunțat în mod oficial că au divorțat. Ei bine, dacă înainte de această veste frumoasa brunetă tot posta diferite citate, iar mai apoi toți s-au prins care era legătura, nici după divorț nu s-a oprit din a face acest lucru. Deea Maxer pare că aruncă cu „săgeți” în mediul online, astfel că recent a repostat, pe InstaStories, un mesaj controversat, ce-i pune pe fanii săi pe gânduri.

Draga mea, nimeni nu este prea ocupat. Este doar o chestiune de priorități.”, a fost mesajul postat pe contul ei de Instagram.

Nu știm pentru cine este mesajulcu subînțeles postat recent de Deea Maxer în mediul online, însă cert este că a rezonat cu el și i s-a potrivit mănușă dacă a ales să îl posteze pe contul ei personal de Instagram în văzul tuturor.

Deea Maxer a postat mai multe mesaje controversate pe Internet după divorțul de Dinu Maxer

Mesajul postat de Deea Maxer recent pe contul ei personal de Instagram nu este o noutate pentru cei care o urmăresc de mai mult timp în mediul online. Inclusiv înainte de a face publică veste divorțului posta astfel de mesaje, însă mulți nu înțeleg de ce continuă să facă acest lucru și după despărțirea de tatăl copiilor săi.

Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună', scria în videoclipul postat de Deea Maxer în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton