Deea Maxer nu mai poate avea copii. Ce complicații au apărut la a doua naștere: ”O hemoragie neașteptată”

 Stamen Diana
.

Deea Maxer a venit mamă pentru a doua oară în luna octombrie a anului 2019 și a trecut prin clipe de coșmar în timpul operației de cezariană. Dinu Maxer a stat lângă ea și a ținut-o de mână.

Cei doi au fost invitați în platoul emisiunii 'Agenția VIP' și au vorbit despre episodul neplăcut care s-a întâmplat la nașterea fetiței lor. Deea și Dinu Maxer au doi copii și cred că asta este formula perfectă a unei familii.

Vedeta a vorbit despre problemele care au apărut în timpul operației de cezariană, dar și despre faptul că nu mai poate face copii.

'Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină', a declarat Deea Maxer.

Dinu Maxer nu și-a lăsat soția singură nicio secundă și a stat alături de ea în timp ce medicii se chinuiau să-i oprească hemoragia.

'Eu am fost acolo și am ținut-o de mână. Cu un ochi mă uitam la patul operator', a spus Dinu Maxer.

Deea Maxer a povestit pe larg ce probleme a avut în timpul operației de cezariană

Deea Maxer a adus pe lume o fetiță în luna octombrie a anului trecut. La ora 7 dimineața micuța a venit pe lume. Apoi, operația de cezariană a mai durat. Vedeta a avut câteva complicații, doi medici au intervenit.

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele. eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase. A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd, pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: bună dimineața și bine ai venit pe lume! s-a întâmplat la 6:54 de minute. După ce au înfășat-o mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat mi-a fost frig, aveam frisoane. 

A fost un moment senzațional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine s-a mai liniștit, n-a mai plâns. Din momentul acesta operația a mai durat încă o oră și. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare', a povestit Deea Maxer.

FOTO: Facebook

Deea-Maxer-și-familiaDeea-Maxer-și-familia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton