Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”

 Calin Maria Bianca
.

Deea Maxer a avut o reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte. Încă de când s-a aflat că Deea și Dinu Maxer divorțează, cei doi au ținut primele paginil ale ziarelor, însă și acum o fac. Recent, Dinu Maxer a recunoscut că este implicat într-o nouă relație, astfel că și-a refăcut viața mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. La nici 24 de ore de când fostul ei soț a confirmat relația cu noua lui iubită, Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare un buchet de flori, în miez de noapte. Iată ce spune despre situația ei amoroasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte. Deea și Dinu Maxer s-au iubit cu foc ani și ani de zile și au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii absolut adorabili, însă din nefericire, dupăa mai bine de 17 ani de iubire, au ajuns la divorț. Nu au mai putut repara căsnicia lor nici de dragul copiilor, astfel că în urmă cu câteva săptămâni au pus capăt mariajului, însă au rămas în relații bune pentru cei doi copii, dar și pentru colabărările din mediul online pe care le au.

whatsapp-image-2023-04-25-at-12.48.17whatsapp-image-2023-04-25-at-12.48.17

Recent, Dinu Maxer a fost surprins în ipostaze tandre alături de o brunetă misterioasă. Pozele s-au viralizat imediat, așa că el a ieșit în față și a confirmat relația cu noua lui iubită. Momentan, a explicat că sunt la început și nu se pronunță, însă cert este că în viața lui a apărut o altă femeie la nici o lună de la divorț. Ei bine, Deea Maxer nu s-a arătat deloc deranjată de această situație, ba mai mult, în miez de noapte, le-a dezvăluit fanilor că a fost așteptată cu un buchet de flori, fără să spună însă de la cine l-a primit.

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită: „Nu am…'

Citește și: Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără. Are…'

Citește și: De ce și-a făcut Dana Săvuică operația de micșorare a sânilor: „De când am intrat la menopauză, efectiv au explodat'

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu se căsătoresc anul acesta. Când are loc nunta și cine sunt nașii: „Ea a venit cu ideea'

Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte

Soarele a răsărit pe strada lui Dinu Maxer după divorțul de mama copiilor săi, astfel că și-a refăcut viața amoroasă în mai puțin de o lună. Nu s-a ferit să spună public acest lucru, astfel că la doar câteva ore distanță, și Deea Maxer a demonstrat că în viața ei lucrurile merg foarte bine. Mai concret, în miez de noapte s-a fotografiat în mașină, cu un buchet imens de lalele. Asta nu este tot, fiindcă ceea ce a scris a ridicat numeroase semne de întrebare.

'Afară plouă… cu iubire și lalele', a scris Deea Maxer pe Instagram, fapt ce ne duce cu gândul că în viața brunetei a apărut cineva.

Ce spune Deea Maxer despre situația ei amoroasă

Deea Maxer a fost contactată de către SpyNews.ro pentru a oferi prima reacție privind buchetul de flori cu care s-a postat chiar în miez de noapte. Spre surprinderea tuturor și totodată în comparație cu fostul ei soț, ea a ales să fie reținută privind acest capitol, așa că nu a confirmat vreo relație sau faptul că există sau nu cineva în viața ei.

'Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit', a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Deea Maxer: 'Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire'

Deși nu a dezvăluit dacă este implicată într-o relație sau dacă a apărut un nou bărbat în viața ei după divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer a ținut să precizeze că este deschisă la tot ceea ce înseamnă un nou capitol din punct de vedere amoros în viața ei. Frumoasa brunetă pare așadar că își dorește să își refacă viața și să iubească din nou, însă alege să fie reținută în a oferi detalii în fața publicului larg.

'Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire', a mai zis Deea Maxer pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton