Deea Maxer și-a cumpărat propriul apartament, după divorțul de Dinu Maxer: "Cel mai scump cadou pe care mi l-am făcut, după 18 ani de muncă!"

 Dumba Gabriela
.

Deea Maxer și-a cumpărat propriul apartament după divorțul de Dinu Maxer și a ales să locuiască în același bloc cu el pentru a fi aproape de cei doi copii. După separare, fetița a rămas cu ea, iar băiețelul cu Dinu, așa că au hotărât să locuiască în același bloc de dragul copiilor. Deea Maxer este foarte mândră că a reușit să-și cumpere apartament, după 18 ani de muncă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La finalul lunii martie 2023, Deea și Dinu își spuneau adio, după 18 ani de relație și 14 de căsnicie. Datorită celor doi copii pe care îi au împreună, foștii soți au ales să locuiască în același bloc, la diferență de trei etaje, așa încât copiii să crească apropiați.

9cf2f692-4e97-4ab6-a546-a9800a9c2dde9cf2f692-4e97-4ab6-a546-a9800a9c2dde

Deea Maxer are trei locuri de muncă și și-a cumpărat propriul apartament

După 18 ani de muncă și cu trei joburi în prezent, Deea Maxer a reușit să-și facă cel mai frumos cadou, un apartament. Fosta soție a lui Dinu Maxer este agent imobiliar în Dubai, continuă spectacolele de dans pe muzică orientală și activează și într-o companie de cosmetice, iar tot efortul a dat rezultate pentru că, de un an, are propriul ei apartament.

Deea Maxer locuiește acum împreună cu iubitul și fiica ei din căsnicia cu Dinu Maxer și este cum nu se poate mai fericită și mândră de parcursul său până la cei 33 de ani.

Da, gătesc și am făcut asta de la 16 ani. Acum gătesc pe fugă, nu mai am așa mult timp cu trei business-uri. Gătesc seara târziu sau dimineață înainte de birou, mereu e mâncare gătită în frigider pentru cei mici.

Eu mai sar peste mese, iar Robert ne mai gătește seara paste sau mai facem câte un grătar rapid. Uneori și mama ne mai aduce mâncare la pachet dacă suntem noi ocupați. 

Cel mai scump cadou pe care mi l-am făcut? Astea sunt prostii. Apartamentul este cea mai mare investiție financiară. Anul trecut, la 33 ani, după aproape 18 ani de muncă, am reușit să îmi achiziționez propriul apartament. În rest nu îmi fac cadouri scumpe. Sunt un om modest și echilibrat. Dacă cheltui 2000-3000 euro însemnă că e vorba de o vacanță. Și aia de 2 ori pe an. Una cu copiii, una fără ei, pentru că și mami are nevoie de timp pentru ea', povestește Deea Maxer pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer după ce Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer, s-a pozat alături de copiii săi: „Atâta timp cât…'

Citește și:În ce relații au rămas Deea Maxer și Dinu Maxer, la șase luni de la divorț: „Copiii sunt sub tutelă comună. Ne-am întâlnit la un botez și…'

Deea Maxer a devenit agent imobiliar de lux în Dubai

Deea Maxer a divorțat de Dinu Maxer după 14 ani de mariaj și 18 ani de relație. Viața artistei s-a schimbat radical după despărțirea de fostul soț, iar acum a anunțat că s-a implicat în domeniul imobiliarelor din Dubai.

„Am ajuns în Dubai și vă pregătesc materiale cu cele mai frumoase, exclusiviste și accesibile proiecte imobiliare, direct de la dezvoltator! Dubai e raiul milionarilor? Dacă ți-aș spune că proprietățile aici încep cu prețul de aproximativ 140 000 de euro? Numele meu este Deea Maxer și sunt agent VIP.’, a transmis Deea Maxer în mediul online.

Artista a declarat că a rămas în relații bune cu fostul ei soț, mai ales că împart custodia celor doi copii.

„Amiabile, ținem legătură strict pentru copii, evident. Tocmai am fost la notar împreună pentru că mi-a solicitat acordul să plece cu Andreas în vacanță.

Copiii sunt cu tutelă comună, în rest nu mai avem vreo relație de nicio natură. Nu și niciunul din noi 4 nu cred că își dorește asta. De ce am vrea asta? Ne-am întâlnit la un spectacol și am socializat scurt și politicos.La fel și la un botez în familie’, a declarat Deea Maxer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton