Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie. S-au întâlnit pentru prima oară în formula de 4

 Oana Pantazi
.

Deea și Dinu Maxer au fost la un botez în familie, fiecare alături de alt partener însă. În timp ce Deea a venit însoțită de iubitul ei, Robert, fostul ei soț s-a afișat alături de actuala iubită, Magdalena Chihaia. Cei patru au participat la botezul micuței Ayana, fiica surorii lui Dinu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au mai bifat un moment inedit în relația lor de proaspăt divorțați – cei doi foști soți s-au afișat alături de actualii parteneri la un eveniment de familie. Sora lui Dinu Maxer și-a botezat fetița și cum a rămas în relații bune cu fosta cumnată, a invitat-o la eveniment. Deea a venit însoțită de iubit, în timp ce și Dinu și-a adus iubita, pe Magdalena Chihaia, la eveniment.

astia-2-1astia-2-1

Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie

După 18 ani de relație, doi copii superbi și o căsnicie ce părea perfectă, Deea și Dinu Maxer au divorțat și, mai mult, după nici 6 luni, și-au refăcut viețile și se declară îndrăgostiți de noii lor parteneri de viață. Chiar dacă e greu de crezut, cei doi foști soți au mai trecut recent o probă… Deea și Dinu Maxer au venit însoțiți de actualii parteneri de viață la un eveniment de familie.

Dat fiind că Deea și sora lui Dinu au rămas în relații bune și după divorțul de fratele ei, aceasta nu avea cum să lipsească de la botezul fetiței fostei sale cumnate, unde a fost invitată. Același lucru, evident, și în cazul lui Dinu. Cum ambii și-au refăcut viața dupoă divorț, atât Deea, cât și Dinu au venit însoțiți la eveniment.

Citește și: Dinu Maxer, dezvăluiri despre despărțirea de Deea: „Pentru băiețelul meu erau un stres certurile noastre' Cum a reacționat copilul când a aflat că părinții lui vor divorța

Citește și:Cum a gestionat Dinu Maxer divorțul de Deea Maxer și primul Paște fără copii: „M-au ajutat și niște antidepresive’

Desigur, lucrurile nu au mers chiar până acolo încât cei patru să se pozeze împreună, dar cu siguranță aceasta a fost prima oară când Deea, Dinu și partenerii lor s-au întâlnit. La biserică, la botezul micuței, Deea Maxer a venit împreună cu Robert și cu cei doi copii, iar Dinu a fost însoțit de Magdalena.

În timp ce Dinu s-a pozat alături de cei doi copii ai săi și ai Deei, la biserică, Robert, iubitul Deei, s-a jucat timp de câteva minute cu micuța Ayana, nepoata lui Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer au încercat să se împace de mai multe ori, înainte de divorț

Dinu și Deea Maxer au încercat să își salveze căsnicia chiar înainte de a anunța divorțul. Artistul a mărturisit că el și Deea Maxer au avut două tentative de împăcare. Cântărețul își reproșează că nu a fost aproape deloc romantic în relația cu Deea Maxer.

Dinu Maxer s-a despărțit de Deea Maxer după 14 ani de căsnicie și 18 ani de relație. Cei doi au împreună o fată și un băiat, Maysa și Andreas. La trei săptămâni după ce anunțat că divorțează, Dinu Maxer a declarat în emiisunea XNS că își reproșează că nu a fost romantic în relația cu Deea Maxer.

'Cred că am fost prea puțin romantic. Nu am dus niciodară acasă flori. Ulterior, făceam asta. Am încercat să compensez fiecare minus pe care din discuții l-am simțit. Și Deea la fel. Am luptat împreună. Amândoi am încercat dar nu am mai reușit.', a mai spus Dinu Maxer în emisiunea Xtra Night Show.

Dinu Maxer a încercat să-și salveze căsnicia cu Deea, chiar înainte de a anunța divorțul. Artistul a dezvăluit că el și fosta soție au avut două tentative de împăcare, dar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate.

'După ce ne-am separat, din cauză că lucrurile au intrat în normal, nu ne mai certam, au fost două încercări de împăcare și nu s-a reușit și în momentul ăla am realizat și eu, Deea realizase înainte că nu se mai poate face nimic. (…) Am încercat o discuție profesionistă fără niciun rezultat. Am încercat să ne iubim, să facem mai mult decât făceam înainte și ne reproșam că e prea puțin. Ne-am acordat mai mult timp unul altuia, gesturi de tandrețe, gesturi romantice, mese împreună, plecări, lucruri de genul ăsta', a mai spus artistul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton