Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal: ”Mare vedetă sunt...”. Cum a atras atenția jurnaliștilor în vacanța cu soțul ei, Răzvan Munteanu

 Calin Maria Bianca
.

Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal, astfel că acum mulți se întreabă cum a atras atenția jurnaliștilor în vacanța cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artistă și soțul ei pleacă mai tot timpul în vacanțe, în diferite țări, astfel că de data aceasta și-au făcut bagajele și au ales ca și destinație Nepal. A fost în numeroase locuri până acum, însă se pare că de data aceasta ține primele pagini ale presei străine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg din România, drept una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste de la noi din țară. Ei bine, se pare că acum nu doar presa din România scrie despre ea, ci și cea din Nepal. În vacanța unde se află acum cu soțul ei, Răzvan Munteanu, cântăreața a reușit să atragă atenția jurnaliștilor, încât a ajuns pe prima pagină a ziarelor!

delia-detalii-din-viata-sa-si-din-cariera-3delia-detalii-din-viata-sa-si-din-cariera-3

Citește și: Delia e convinsă că suferă de ADHD: „M-am autodiagnosticat. Sunt agitată dintotdeauna'. Cum o afectează firea introvertită în vacanțe

Citește și: Dana Budeanu, după ce Delia a spus că nu-și dorește să devină mamă: 'Este un act de curaj imens când…'

Citește și: Daniela Condurache a slăbit cu postul intermitent: 'Fac foamea, cum s-ar spune…' Ce zice artista despre rezultate / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi și a fiicei sale: „Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu…”

Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal

Așa cum era de așteptat, Delia a observat imediat imaginea ei pe prima pagină a unui ziar, astfel că l-a cumpărat pentru a vedea despre ce este vorba, de fapt, și ce s-a scris pentru ea. Mare i-a fost mirarea când a sesizat însă că în publicația The Himalayan Time a apărut un material amplu în care se precizează că va sta câteva săptămâni în regiunea Khumbu, fiind numită una dintre cele mai mari artiste din România. Așa cum era de așteptat, a fost surprinsă să vadă că ține prima pagină a presei din Nepal și a publicat în mediul online o fotografie în care împărtășește bucuria cu fanii ei.

„Mare vedetă sunt.. bueeei', este mesajul postat de Delia alături de fotografia în care apare pe ziarele din Nepal.

Delia consideră vacanțele extrem de benefice: „Mi-a schimbat felul de a gândi'

Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei, iubesc vacanțele, astfel că încă de la începutul relației lor au tot plecat în numeroase destinații. E clar că sunt pregătiți să călătorească peste tot în lume, astfel că la câteva luni organizează o nouă escapadă. Totuși, nu este vorba doar despre locurile inedite pe care le văd, ci și de noile culturi, noile lecții și stiluri de viață pe care le văd, astfel că artista vede totul ca pe o experiență benefică din care are multe de învățat.

„Am avut o experiență foarte interesantă în Africa, în luna noastră de miere. O călătorie în timp, înapoi, în trecut, în lumea triburilor ancestrale. Oamenii aveau o poveste interesantă de viață pe care o înțelegeai doar privindu-i. Oricum nu puteam să comunicăm, nu ne-am fi înțeles, fiecare trib avea o altă limbă.

A fost aventuros și destul de riscant şi imprevizibil pe alocuri. În unele cazuri, am avut cu noi un om de pază cu armă, pentru orice eventualitate. Dar am vizitat multe alte triburi şi în Thailanda, Cambodgia, Vietnam. În Sri Lanka a fost o călătorie de o lună și ceva care mi-a schimbat felul de a gândi într-o călătorie, felul de a mă comporta până la cele mai mici detalii: de la încercări culinare care mai de care până la cum să îţi faci bagajul, să fie cât mai practic', a declarat Delia, potrivit drivemagazine.ro.

Delia: „Sufăr de ADHD. M-am autodiagnosticat'

Știm cu toții faptul că Delia este una dintre cele mai energice artiste, iar asta nu doar când urcă pe scenă, ci și din postările ei pe rețelele de socializare. Ei bine, chiar acest lucru a recunoscut și ea într-un podcast recent, în care s-a autodiagnosticat și a spus că suferă de ADHD. Nu, nu a primit acest răspuns de la un medic, în urmă unui control, ci asta consideră ea despre propria persoană, explicând că simt nevoia de a face tot timpul ceva, inclusiv noaptea, fiindcă doarme doar câteva ore.

„Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la dipoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și nopatea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește. Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film.

Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel. Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place. Pot să fac doar lucruri care-mi plac’, a spus Delia în podcastul „Aproximativ discuții’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton