Delia a fost criticată la concertul de la Zilele Orașului Năsăud: "E dezamăgire totală". Cum a reacționat artista

 Dumitrache Laura
.

Delia a susținut zilele trecute un concert în Năsăud, în urma căruia a fost criticată dur. Artista a fost criticată pentru prestația pe care a avut-o în timpul spectacolului. După ce mai multe comentarii răutăcioase au apărut pe rețelele de socializare, Delia a reacționat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Delia Matache a fost criticată pentru concertul de la Năsăud. Unii internauți au susținut că evenimentul nu a fost unul reușit. Pe facebook au apărut mai multe comentarii negative la modul cum artista le-a cântat fanilor lor, dar și față de vestimentația pe care a purtat-o.

deliadelia

Spectatorii care au venit să o vadă pe Delia au fost dezamăgiti de prestația artistei. După avanlanșa de comentarii negative apărută pe rețelele de socializare, Delia a reacționat și le-a transmis un mesaj internauților.

Citește și: Oana Matache lansează o piesă cu sora ei, Delia, după divorțul de Răzvan Miheț: „O demență absolută'. Cum relația dintre cele două

Citește și:Cele mai scumpe case ale vedetelor din România. Andra, Smiley și Delia au investit o avere în locuințele lor

Citește și: Ce nume va avea Gina Pistol în buletin după ce s-a căsătorit cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine'

Citește și:Nasrin Ameri a născut un băiețel. Prima imagine cu fiul ei: 'Bebeluș iubit și minunat'

Delia a fost criticată la concertul de la Zilele Orașului Năsăud

Delia Matache a cântat pe 27 mai la Zilele Orașului Năsăud, iar după concert, pe rețelele de socializare au apărut mai multe comentarii negative legate de prestația sa. Artista a fost criticată pentru modul cum a cântat pe scenă, dar și față de cum s-a îmbrăcat.

'Având in vedere că vorbim de ,,Delia' e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul', a scris una dintre fanele cântăreței, pe Facebook.'Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de BASKET SAU dintr-o formație RAPP. DELIA ai dezamăgit iar lumea te-a huiduit', a mai postat, tot pe Facebook, un bărbat.

Reacția Deliei după ce a fost criticată

La scurt timp după ce internauții au criticat-o în mediul online, Delia Matache a avut o primă reacție. Artista a transmis un mesaj surprinzător și susține că evenimentul a fost unul reușit.

”Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal!

Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul).”, a declarat Delia Matache pe rețelele de socializare.

Delia: „Este discriminare”

Delia se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, având o carieră de succes. De-a lungul anilor, vedeta a fost deseori criticată în mediul online, astfel că Delia le-a transmis un mesaj celor răutăciosi. Jurata de la iUmor le-a recomandat internaților să nu mai judece oamenii după aspectul fizic.

'Ce am observat în ultima perioadă și nu mi se pare sănătos. Toți facem asta. Dacă vrei să faci un compliment, îi spui că arată foarte bine, punct. Pentru vârsta ta, nu mai e un compliment, este o problemă. Este discriminare.

Am putea să încercăm să nu mai fim toxici. Să nu ne mai legăm de aspectul fizic al cuiva. E rău, e toxic, nu e constructiv și nu ajută pe nimeni această umilință. Mai ales cea publică.', a spus Delia pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton