Delia a atras toate privirile cu ținuta ei când a mers la cumpărături în piața Obor. S-a întors acasă cu metroul

 Calin Maria Bianca
.

Delia a atras toate privirile cu ținuta ei când a mers la cumpărături în piața Obor. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta să o vadă pe îndrăgita artistă la cumpărături, printre mulțimea de oameni, mai ales că pozează aproape tot timpul în vacanțe exclusiviste și de lux. Ei bine, nu doar prezența ei a fost remarcată de toată lumea, ci și modul în care era îmbrăcată. Iată cum a fost surprinsă și în metrou, după ce și-a făcut cumpărăturile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional și are parte de tot ceea ce își dorește, însă de foarte multe ori a atras atenția prin ținutele ei nonconformiste și atipice, cât și prin declarațiile neașteptate.

delia-matache-intoarce-banii-cu-lopata-1delia-matache-intoarce-banii-cu-lopata-1

Citește și: Delia își menține decizia de a nu face copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori'. Ce părere are mama ei, Gina Matache, despre acest subiect

Citește și: Ce părere are Dan Bittman despre Delia: „E mortală, mi se pare No 1 în momentul ăsta'. Situația neștiută dintre cei doi artiști

Citește și: Anamaria Prodan a dat o petrecere fastuoasă la împlinirea celor 51 de ani. A avut tort cât ea, 51 de șampanii și 750 de invitați: „Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare, îi iubesc”

Citește și: Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii. Ce spune despre silueta ei: 'Merită să mănânci o prăjitură în plus sau e mai bine să arăți bine și să fii sănătos?' / EXCLUSIV

Delia a atras toate privirile cu ținuta ei când a mers la cumpărături în piața Obor

Ei bine, și de data aceasta Delia a șocat pe toată lumea. Nu, de data aceasta nu a avut o ținută atipică așa cum fanii s-au obișnuit cu ea, ci din contră, un outfit obișnuit pentru un om normal, care merge la cumpărături în piață. Artista a optat pentru haine oversize și un fes, însă oamenii au recunoscut-o imediat și nu au putut să nu reacționeze.

Mare a fost mirarea tuturor când au văzut-o pe Delia în Piața Obor, asta fiindcă nimeni nu se aștepta ca artista să meargă acolo pentru a-și face cumpărăturile. Totuși, experiența se pare că a fost una foarte frumoasă și amuzantă pentru artistă așa că nu a ezitat și a imortalizat momentul.

Delia s-a întors acasă cu metroul de la Piața Obor

Delia nu doar că s-a comportat ca un om normal în timp ce și-a făcut cumpărăturile la Piața Obor, ci chiar a cumpărat murături și mai multe lucruri care i-au atras atenția. La outfitul oversize a asortat o plasă de rafie, în care a pus tot ceea ce a cumpărat. Fără a ezita vreun moment, a decis să se întoarcă acasă cu metroul și nu cu propriul bolid de lux.

Zis și făcut, astfel că artista s-a distrat pe cinste și în metrou, de una a mai imortalizat câteva momente pentru a le păstra drept amintire și a le posta pe rețelele de socializare.

Delia, dovadă că nu uită de unde a plecat

În ciuda succesului răsunător și a modului de trai pe care-l are de ani de zile, Delia a demonstrat nu doar acum, ci de mai multe ori că nu uită de unde a plecat. Deși nu ține cont de bani și merge deseori în vacanțe de lux, se comportă în continuare ca un om de rând. În urmă cu câteva zile a fost surprinsă alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, în timp ce se plimbau pe jos, prin București, îmbrăcați în haine sport și cu o cafea în mână, iar într-o pungă aveau mâncare de la Fast-food.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton