Delia Budeanu a fost înmormântată la Mănăstirea Ghighiu. Ce vedete au venit să-și ia adio de la marea doamnă a televiziunii românești

.

Delia Budeanu a fost înmormântată la Mănăstirea Ghighiu. Vestea că Delia Budeanu a murit a îndurerat pe toată lumea sâmbătă, 19 octombrie. Azi, regretata prezentatoare TV a fost condusă astăzi pe ultimul drum, alături de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o de-a lungul vieții. Familia, prietenii apropiați, dar și numeroase persoane publice au venit la căpătâiul ei pentru a-și lua rămas bun, iar durerea este una nemărginită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Foarte multe vedete și-au arătat suferința în mediul online după ce au aflat de moartea Deliei Budeanu la vârsta de 75 de ani, însă și azi, multe numei mari s-au dus să o conducă pe ultimul drum și să își ia adio de la ea. Incluisv Dana Budeanu, fosta ei noră, și-a luat fiicele și au mers la înmormântare. Nici Marcel Ciolacu, Loredana Groza și Mitică Dragomir nu au lipsit!

dana budeanu3dana budeanu3

Citește și: Delia Budeanu, confesiuni tulburătoare despre copii și cei doi soți. Pe Radu Budeanu l-a pierdut după 19 ani împreună: „Doi ani mi-au trebuit să înțeleg că nu mai este. Am fost într-un tunel…'

Citește și: Cine a fost Delia Budeanu. Regretata prezentatoare TV a suferit de cancer, a trecut printr-un divorț și a suferit enorm după moartea soțului ei, Radu Budeanu

Citește și: Drama regretatei Delia Budeanu. A avut cancer, dar l-a învins: „Am avut un război infernal pe care l-am trecut alături de Radu, soțul meu. Am avut un cancer infernal. Era să mor atunci”

Citește și: A murit Delia Budeanu, cea mai cunoscută prezentatoare TV din România de dinainte de ’90. Ce mesaje au postat Cristina Săvulescu și Dana Budeanu, actuala și fosta noră / Update

Delia Budeanu a fost înmormântată la Mănăstirea Ghighiu

Azi, marea doamnă a televiziunii românești a fost condusă pe ultimul drum de toți cei dragi ei, începând de la apropiați, la prieteni, foști colegi de breaslă, familie și numeroase nume mari din lumea mondenă. Înmormântarea fostei prezentatoare de la TVR a avut loc la Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova, însă acest aspect nu a fost un impediment pentru nimeni, astfel că mulți s-au dus să-i aducă un ultim omagiu.

Ce vedete au venit să-și ia adio de la marea doamnă a televiziunii românești

Printre cei prezenți, în haine de doliu și vizibil îndurerați se numără și premierul Marcel Ciolacu. Delia Budeanu s-a dovedit a fi un punct de reper în lumea televiziunii și de-a lungul anilor și-a creat o imagine du mare succes, toți fanii urmărind-o cu sufletul la gură și apreciindu-i echilibrul și profesionalismul. Inclusiv Marcel Ciolacu și-a arătat recunoștința față de ea, încă de când a aflat vestea tulburătoare că a trecut în neființă.

Doamna Delia Budeanu a fost un reper de profesionalism și eleganță în televiziune. Dar dincolo de micile ecrane, doamna Delia Budeanu s-a remarcat ca un veritabil ambasador al culturii, dar și un susținator fervent al cauzelor sociale și umanitare. Dumnezeu să o odihnească în pace', a scris Marcel Ciolacu.

Nici Loredana Groza nu a lipsit de la înmormântarea Deliei Budeanu, însă nici Mitică Dragomir. Durerea a fost și este una de nedescris pentru toți cei care au cunoscut-o de-a lungul vieții!

Cum a apărut Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre

Prezența Danei Budeanu la înmormântarea Deliei Budeanu, fosta ei soacră, nu a surprins, având în vedere că a și postat un mesaj de regret, pe rețelele de socializare, când a aflat că aceasta a murit. Potrivit reporterilor România TV, aflați la fața locului, Dana Budeanu a fost vizibil afectată și cu lacrimi în ochi, chiar dacă a încercat să ascundă acest lucru cu ochelarii de soare.

Alături de ea au fost și gemenele sale, nepoatele Deliei Budeanu, care și-au condus bunica pe ultimul drum, fiind totodată alături de tatăl lor, Radu Budeanu!

Cine a fost Delia Budeanu

Cine a fost Delia BudeanuDelia Budeanu a murit la 75 de ani. A avut o viață desprinsă parcă din filme, cu multe suișuri și coborâșuri. Unul dintre cele mai grele momente din viața ei a fost acela când a suferit de cancer, boală pe care, din fericire, reușișe să o învingă. Și frumusețea ei ieșită din comun i-a adus probleme, fiind la un moment dat la un pas să fie interzisă la TV de Elena Ceaușescu. A trecut și printr-un divorț, dar după aceea a cunoscut fericirea alături de soțul ei, Radu Budeanu.

Prima dată, Delia Budeanu a fost căsătorită, în anii 70, cu doctorul Romulus Balaban. Din mariajul lor a rezultat o fetiță, pe nume Diana. Au ajuns însă la divorț după doar un an, la cererea lui.

„Mă căsătoresc cu doctorul Romulus Balaban și avem o fetiță, Diana. La mai puțin de un an, el vrea divorțul. A venit și a spus că s-a gândit și s-a gândit că îl încorsetează mariajul. Să nu mă supăr, că eu sunt un înger, să înțeleg că ține foarte mult la mine, dar el nu suportă rigorile mariajului și dus a fost. Și eu am rămas cu foștii socri și cu fetița mea și cu debutul la televiziune. Totul se întâmpla în 70. Atunci am crezut că mor’, a spus Delia Budeanu într-un interviu cu Eugenia Vodă.

Viața ei, atât cea personală, cât și cea profesională, a fost una intensă, cu numeroase întâmplări frumoase, dar și grele. A privit tot timpul viața cu optimism și era to timpul cu zâmbetul pe buze, indiferent de problemele prin care trece. Nici atunci când a fost diagnosticată cu cancer acest lucru nu s-a schimbat pentru ea!

Delia Budeanu a suferit de cancer

În anul 1993, Delia Budeanu trecut printr-o mare cumpănă. Atunci a aflat că are cancer și abia în 2002 a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut, de fapt, după ce a învins boala.

„Am avut un război infernal pe care l-am trecut alături de Radu, soțul meu. Am avut un cancer infernal. Știți cum am trecut de acest cancer? Neluând în seamă diagnosticul. N-am crezut că este un diagnostic corect și m-am dus la un mare medic după ce profesorul Tașcu m-a diagnosticat. Am fost și operată. Diagnosticul era ceva de genul neoplasm nu știu cum la intestinul subțire. 

M-au pus să fac chimioterapie. Dar eu nu am luat în serios. N-am dat doi bani. Am zis că toată lumea se înșală. Am zis că nu pot să am cancer. Știu că este incredibil, dar mi-a ieșit. 

La prima doză de chimioterapie mi-a fost foarte rău. Mi-a fost atât de rău încât am decis să scot două ingrediente și să las doar o componentă. Aceasta din urmă avea calciu. Fără să știe nimeni, am aruncat două la gunoi și una o făceam. Nu am zis nimănui, că nu mi s-ar fi permis. Medicul n-a știut. Asistenta nu și-a dat seama ce fac.

Este incredibil, dar am făcut calciu șase luni. Practic, n-am făcut chimioterapie, nu mi-a căzut părul, nu s-a întâmplat nimic. Doctorii nu și-au dat seama pentru că ce aveam de făcut era să merg joia, într-un cabinet, doar eu și asistenta, să-mi fac o injecție. Asta era chimioterapia. Nu am fost internată, mă duceam doar joia pentru această procedură.

Sunt un exemplu! După prima doză de chimioterapie, ficatul meu nu suporta. Era să mor atunci. Aveam frisoane înfiorătoare. Patul meu din lemn de nuc – pus în mijloc – s-a izbit de perete cum nu s-a întâmplat nici la cutremur. Asemenea frisoane am avut! Apoi am avut temperatură 40 de grade. Era să mor și atunci am zis: „Vă arăt eu chimioterapie! Dumnezeule.. dacă doamna doctor vede această emisiune… va spune că sunt o troglodită, a povestit regretata prezentatoare, potrivit dcnews.ro.

Sursă foto: facebook / captură România TV

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton