Delia i-a cerut ajutorul lui Mihai Petre pentru problemele cu spatele: „Mă doare cervicala foarte rău”

 Borcilă Andreea
.

Cum a reacționat Mihai Petre, după ce Delia i-a cerut ajutorul pentru problemele sale cu spatele. Celebrul dansator a fost invitatul special în cadrul unei ediții a emisiunii iUmor, de la Antena 1. În spatele camerelor de filmat, Mihai Petre și Delia s-au împrietenit și chiar mai glumesc uneori. Recent, artista i-a cerut o favoare, iar răspunsul lui a fost unul neașteptat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Mihai Petre, după ce Delia i-a cerut ajutorul pentru problemele sale cu spatele. Delia Matache are milioane de urmăritori în online, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. La vârsta de 40 de ani, artista se consideră deja o femeie împlinită: are o carieră de succes în muzică, bani în conturi și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu, soțul vedetei. Artista este o persoană foarte discretă când vine vorba despre viața privată, însă de data aceasta le-a mărturisit fanilor un moment neașteptat din spatele filmărilor pentru iUmor, de la Antena 1.  

Delia-16Delia-16

Recent, în timpul filmărilor de la iUmor, Delia și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a mărturisit că are probleme de sănătate. La acea vreme, cântăreața povestea că, de câteva zile, se confruntă cu dureri de spate care o supără, după ce ar fi mers cu duba. Aflată în culisele din spatele emisiunii iUmor, vedeta s-a plâns celor care o urmăresc că o doare spatele și că vrea să meargă la un specialist. Pentru că se afla de față, Mihai Petre a intervenit, iar Delia i-a cerut o favoare dansatorului. 

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni'

Citește și: Ce amintiri neplăcute are Delia din perioada în care mergea la școală:”Un sentiment de chin, de muncă…”

Citește și: Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații după ce actorul a fost internat:„I s-a întâmplat acest necaz. Sunt foarte îngrijorată'

Citește și: Actorul Valentin Uritescu, în stare gravă la spital.Doctorii încearcă să-l stabilizeze

Delia i-a cerut ajutorul lui Mihai Petre pentru problemele cu spatele

Aflată în culisele emisiunii la care este jurată, Delia s-a plâns de dureri mari de spate și că are nevoie de un consult de specialitate. Aflat prin preajmă, artista i-a cerut lui Mihai Petre să o ajute să scape de aceste probleme, pentru că el ar ști mai bine. Fostul câștigător al ultimului sezon Asia Express nu a stat pe gânduri și i-a dat direct răspunsul vedetei. Totul a apărut pe rețelele sociale ale celor doi, pe InstaStory.

„Deci pe mine mă doare cervicala foarte tare de câteva zile de când am mers în dubă, mie nu-mi trece și pe mine mă îngrijorează maxim. Deci mă doare incredibil de rău și vreau să merg la un kineto și vreau să-mi iau îndreptar de cervicală. Aoleu, tu știi să mă ajuți cu astea, că tu știi cu oasele', l-a întrebat Delia pe Mihai Petre. 

„Cu mine vorbești? Ce ai nevoie?', a venit și răspunsul lui. 

„O să mă îndrepți, te rog îndreaptă-mă și pe mine că mă doar cervicala. Mă doare spatele și asta este tot ce contează.', a fost discuția dintre cei doi.

Delia, despre un episod traumatizant din copilărie

Delia a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la abuzurile sexuale pe care profesorii de la liceul Dinu Lipatti din Capitală, acolo unde învăța, le făceau asupra elevelor. Artista a povestit cum anumite cadre didactice atingeau fetele în zone intime, iar acestea nu aveau nicio putere de a obiecta acțiunile. Artista a mai punctat faptul că se bucură că urmează o nouă generație, cu mai mult acces la informație. Ea speră ca astfel de comportamente să nu mai existe în anii ce urmează.

Delia a povestit un episod destul de traumatizant din copilăria sa. Deoarece cânta la flaut, oamenii de pe un șantier făceau aluzii cu tentă sexuală, referitoare la instrument. Acestea i-au rămas întipărite în memorie, motiv pentru care astăzi nu mai tolerează glumele sexuale nepotrivite.

„Nu mai pot tolera glumele sexuale, o să vă dau exemplu ce fel de glume. Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie și auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, mai puțin prin curtea școlii că erau oameni care aveau cât de cât o cultură și auzeai din astea: hei, fata cântă la ce atârnă.

De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce? Efectiv nu mai am toleranță pentru jeg uman, n-ai trăit tu copilăria mea, nu știi cum m-au afectat lucrurile astea, nu știi, se pare că faci o glumă inocentă care pentru mine nu e o glumă inocentă. Mie îmi trezește niște lucruri, îmi faci rău, nu vreau să-mi faci rău, e atât de simplu, atât de simplu’, a mai spus ea.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton