Delia împlinește 38 de ani. Surpriza emoționantă venită din partea mamei: "Să ai grijă de tot ce iubeşti şi să..."

 Cica Cristina
.

Delia Matache împlinește astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani. Mama artistei i-a pregătit o surpriză de-a dreptul emoționantă.

Delia-1Delia-1

Îndrăgita artistă Delia își serbează astăzi ziua de naștere. Precum era de așteptat a primit o serie de mesaje din partea fanilor și a celor dragi. Mulți s-au întrecut pe sine, însă, de departe, cea mai mare supriză de care a avut parte a venit din partea mamei sale.

Gina Matache a realizat un colaj cu fotografii din copilăria Deliei. Acesta a venit la pachet cu un mesaj de-a dreptul emoționant, notează spynews.ro.

”La mulţi ani, copil bălai! Delia, să nu laşi timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubeşti şi să ajungi la anii, la care să faci acelaşi filmuleţ pentru copilul vostru”, a precizat Gina Matache pe Facebook.

Supriza a emoționat-o aproape până la lacrimi pe câtăreață, motiv pentru care a și repostat filmulețul pe rețelele de socializare. Artista a ținut să îi mulțumească mamei și să îi reamintească cât de mult o iubește.

”Colaj făcut de mamiiiii! Mami, te iubesc! ✨✨✨”, a spus la rândul ei Delia pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cântăreața de muzică de petrecere a depășit-o pe artistă în Trending, pe Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton