Delia îşi doreşte un copil, în sfârşit. Artista e mai convinsă ca niciodată

 Pirvu Cristina
.

Delia îşi doreşte cu copil în sfârşit. Frumoasa cântăreaţă a fost vrăjită de nepoţica ei, de Jessie, fiica Oanei. Artista a declarat că este mai hotărâtă ca niciodată!

Pentru prima dată, Delia a dezvăluit cu toată siguranţa că îşi doreşte un copil. Vedeta pare că petrece foarte mult timp alături de nepoţica sa care a cucerit-o.

Într-un video postat pe Instagram, Delia stă alături de Jessie. Cea mică se joacă cu un microfon, oare va călca pe urmele mătuşii ei celebre?

„Oana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete! ❤️ E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! 😅 #amzis”, a scris Delia pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BqhSd_9ingA/

În repetate rânduri, artista a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil.

„Va sfătuiesc să nu mai întrebaţi. Este ceva din intimitatea omului şi ţine de bună creşetere. Un copil fac…atunci când vreau. E vorba de sănătate şi poate la un moment dat o să daţi de un om care nu poate, poate sufăr de o boală rară sau de o boală comună. Poţi pune oamenii într-o situaţie jenantă”, a mărturisit Delia acum ceva timp la o emisiune.

Delia, pe scenă alături de mama, sora și nepoata ei

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii, înaintea căruia Delia a vorbit cât se poate de sincer despre perioada copilăriei și pierderile resimțite odată cu maturizarea, a fost duetul alături de sora ei, Oana, pe piesa „Cine m-a făcut om mare’. În timpul lui, Delia a mângâiat cu blândețe burtica surorii ei, însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar la finalul său, pe scenă a apărut și mama celor două, în brațe cu nepoțica Deliei, Jessie. Cele trei generații de femei au primit aplauze, iar Delia, o îmbrățișare lungă și emoționantă din partea mamei sale.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton