Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala Power Couple: "Mi se pare cumplit"

 Dumba Gabriela
.

Delia a avut o primă reacție după ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala de la Power Couple, în fața echipei formate din Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Delia are numai cuvinte de laudă la adresa surorii ei, Oana și a iubitului ei, fiind convinsă că proba din etapa finală a fost extrem de grea, iar ei s-au descurcat admirabil oricum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oricât de mult a încercat să nu renunțe, la un moment dat, Oana Matache a fost la un pas să leșine, moment în care a spus pas marelui premiu și și-a pus sănătatea pe primul loc. Iubitul ei, Radu Siffredi, a fost foarte impresionat de puterea ei și la fel și Delia, care și-a exprimat public admirația pentru amândoi.

2-202-20

Delia este impresionată de puterea echipei formate din sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi la Power Couple

Proba finală de la Power Couple a fost extrem de grea și Delia se declară impresionată de puterea echipei formate din sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi, chiar dacă nu au câștigat marele premiu. Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt cei care au rămas neclintiți la proba celor patru anotimpuri, rezistând mai bine de 97 de minute, cu un total de 50 de kilograme al greutăților cărate în genți.

Cu toate astea, și Oana Matache s-a descurcat admirabil alături de iubitul ei, Radu Siffredi. Delia a urmărit finala Power Couple România cu sufletul la gură și își dorea ca sora ei să câștige competiția.

„Hai, hai, bă, 1 oră și 30 de minute! Mi se pare cumplit', a spus Delia când a aflat că sora ei și Radu Siffredi au abandonat cursa, după ce Oana Matache a fost la un pas de leșin.

Citește și: Oana Matache, adevărul despre povestea de dragoste cu Radu Siffredi și experiențele ce i-au unit: „Un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Radu Siffredi de la Power Couple. Iubitul Oanei Matache era să-și piardă viața într-un accident, la 16 ani

Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple

Deși formează un cuplu de doar un an, Radu Siffredi și Oana Matache au făcut față cu brio testelor de până acum și și-au demonstrat că se cunosc foarte bine. De asemenea, s-au susținut în orice moment, lucru care le-a adus numeroase beneficii și schimbări în bine în povestea lor de dragoste.

„Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult!„, este mesajul emoționant postat pe Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram.

În proba finală, Oana Matache s-a ambiționat și a tot spus că nu renunță, până când nu-și mai simțea corpul de durere și amețea. Radu Siffredi a văzut imediat cum s-a schimbat la față, dar și faptul că nu mai coopera atât de bine, moment în care i-a spus să se oprească din competiție.

„S-a uitat la mine și îți jur că Oana dispăruse! Oana nu mai era! Avea pupilele dilatate, se făcuse pachet săraca de durere. S-a terminat, dar nu mai puteam să o văd așa, îți jur! N-am văzut-o în viața mea așa!‘, a dezvăluit Radu Siffredi.

Oana Matache susține că a dat tot ceea ce a putut, însă a renunțat în favorul sănătății sale, fiind foarte slăbită atunci. „Eram la un pas să leșin, am dat tot ce am putut!„, l-a completat Oana Matache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton