Delia s-a fotografiat în ipostaze incendiare, fără lenjerie intimă, la 42 de ani. Val de reacții printre fani: "Gura lumii nu poți să o astupi! Ba ca ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc feminină, acum ești prea dezbrăcată!"

 Calin Maria Bianca
.

Delia s-a fotografiat în ipostaze incendiare, fără lenjerie intimă, la 42 de ani. Delia și-a luat prin surprindere marea comunitate de fani în această dimineață, asta după ce s-a fotografiat în ipostaze foarte sexy, fără ca lenjeria intimă să fie la vedere. Fanii au reacționat imediat la postarea ei și au stârnit un val de reacții. Iată cum le-a răspuns artista și de ce a postat o astfel de poză!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nu o dată, ci de mai multe ori, Delia a fost criticată de fani că nu se îmbracă feminin atunci când iese în oraș, postează poze sau merge la concerte, astfel că artista a scos și o melodie în acest sens. Sătulă de toate criticile și valul de hate, Delia a vrut să vadă ce reacție are marea ei comunitat din mediul online dacă publica imagini sexy cu ea și feminine. Zis și făcut, însă comentariile acide și răutăcioase tot nu au dispărut!

delia-2-crop-1665421206delia-2-crop-1665421206

Citește și: Cât costă geaca de rafie purtată de Delia. Fanii s-au amuzat copios: „O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi” / Are și căciulă și geantă din același material

Citește și: Delia și-a surprins fanii cu o pereche neobișnuită de adidași. Costă peste 1000 de euro și sunt uriași: „Mi-am luat bărcile'

Citește și: Elena Ionescu s-a vindecat de ulcer cornean, după ce a ajuns la moaștele Sfintei Parascheva: „Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Mama mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi-i spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. A fost o minune în viața mea”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a explicat de ce nu îl vizitează pe Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Mă doare foarte tare pentru că eu l-am crescut, nu ea…' / Susține că nu a fost invitat la serbarea lui

Delia s-a fotografiat în ipostaze incendiare, fără lenjerie intimă, la 42 de ani

Delia nu a mai ținut cont de nimeni și nimic, așa că după numeroase acuzații că se îmbracă doar în haine largi, artista a postat recent o fotografie în care își arată posteriorul fără a ezita. Mai concret, în partea de sus are o geacă de piele neagră, iar în partea de jos „nimic„, așa cum spun fanii. Totuși, deși nu se vede lenjeria intimă în poze, într-un comentariu, artista a ținut să-i precizeze unui internaut că are, chiar dacă nu se poate observa în poză din cauza poziției pe care o are.

Val de reacții la postarea Deliei

Fanii nu au putut trece cu vederea peste postarea Deliei, mai ales că silueta ei este una demnă de invidiat. Secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt într-un timp foarte scurt, iar mulți dintre internauți au ținut să o judece și critice pentru decizia ei de a se fotografia atât de provocator și sexy.

„Delia te ador imi place de tn dar cu poza asta exagerezi Nici chiloti nu ai. / Ce credeți ca obtineti ca va aratati curul? / Când nu se mai vinde muzica, se vinde goliciune. / Bineeee Delia, din când în când mai trebuie postată și câte o poză de acest gen! Oricum gura lumii nu poți să o astupi, mereu vor fi comentarii! Ba ca ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc feminină , acum ești prea dezbrăcată! Ești bombă oricum. / Ai tot ce e nevoie, esti apreciata, super mega talentata, si totusi simti nevoia sa ne arati cu%$’?!… Pacat! Ne rugăm pentru tine…/', sunt câteva dintre comentariile răutăcioase primite de Delia.

Totuși, pe lângă acestea, multe femei au susținut-o și chiar au complimentat-o pentru cât de bine arată la vârsta ei, care este clar doar un număr pentru ea.

„Jesus Christe cat hate online ! Cand puneai poze cu haine largi comentau….acu nici asa nu e bine ? Eu zic sa le dai in calugarita pupand o cruce , poate le plac . Esti o super femeie si ramai un etalon pt mine. / Pentru cine nu s-a prins, poza este un pamflet! Și o demonstrație a Deliei pentru cât suntem de hateri și ipocriți! „Vai, numai haine lălâi, ce hal de a se imbraca!” „Vai, ce indecent! Asa ceva….!„/ Sa arati asa la 42, mare lucru. / Doamne, ce oameni ! Doamne, ce comentarii ! Și după cică de ce este România atât de înapoiată ! Tristă viața mai aveți și plină de invidie. Dacă nu vă place dați scroll și lăsați văicăreala și fiți ca ea dacă puteți.„, au complimentat-o fanii.

De ce Delia poartă întotdeauna haine largi

Ei bine, dacă acum mulți o critică fiindcă a apărut „prea dezbrăcată„, tot așa se întâmpla și când era văzută în haine largi. Pe atunci, toți se întrebau de ce a adoptat un astfel de stil, iar vedeta nu a ezitat și le-a explicat pe larg.

„Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu’, a spus ea în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Și a adăugat: „Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu despre a fi pudică. E despre tampeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total’.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton