Delia și Dorian Popa și-au cumpărat cizmele care au scandalizat internetul. Costă peste o mie de euro sunt din cauciuc și le au multe vedete de la Hollywood: "Nu cred ca am văzut ceva mai urât!"

 Dumba Gabriela
.

Delia poartă și ea celebrele cizme de cauciuc galbene, inspirate din desene animate, pentru care Paris Hilton a făcut deja o pasiune. Și Maluma a încălțat astfel de cizme galbene, dar și Dorian Popa, însă el a preferat varianta pe roșu. Cizmele costă peste 1000 de euro și au fost lansate în acest an, fiind prezentate drept „cizme de desene animate pentru o lume 3D cool”, iar Delia s-a îndrăgostit și ea de ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În această primăvară, la Săptămâna Modei de la New York, brandul MSCHF a șocat cu lansarea cizmelor roșii, numite potrivit Big Red Boot, coborâte parcă din desenele animate cu Mario. Cizmele roșii de desene animate se vând cu amănuntul la 350 dolari, sunt fabricate din cauciuc TPU, au o talpă intermediară din EVA și își iau direcția de design dintr-un joc video. „Desenul animat este o abstractizare care ne eliberează de constrângerile realității', susține MSCHF. Între timp, au apărut aceste cizme și în culoarea galben, la un preț și ma ridicat.

381542616_824558376071804_8432889548254814251_n381542616_824558376071804_8432889548254814251_n

Delia și-a luat și ea cizmele MSCHF galbene, din cauciuc. Și Dorian Popa are, roșii

Cizmele galbene sau roșii, pe care unii le consideră „monstruoase” fac deja furori în rândul pasionaților de fashion din toată lumea. Ba chiar în vară, brandul a anunțat că are stoc zero. Încălțările seamănă cu pantofii văzuți la personajele din desenele animate ca Astro Boy sau Boots din Dora The Explorer.

Delia nu putea lipsi și ea din rândul celor care s-au îndrăgostit de cizmele de desene animate și a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare purtându-le. Fanii au reacționat imediat, iar unii s-au declarat de-a dreptul șocați că și-a putut cumpăra astfel de încălțări.

Îmbrăcată într-un tricou albastru și cu blugi scurți, Delia apare încălțată cu cizmele de cauciuc, galbene, de la brand-ul MSCHF x Crocs. O astfel de pereche costă 1.177 de euro și sunt la mare căutare.

Fanii nu au fost atât de încântați de apariția ei, mulți au criticat-o pentru cizmele galbene, din cauciuc, pe care le poartă: „Cred că suntem pe primul loc la cumpărat haotic și fără folos'. Numai Delia putea purta așa ceva ??', „Atunci cand devii penibil pentru hate comercial.', „Când nu ai ce face cu banii, o dai în prosteala ?', „Ce faci, maică, mergi la pescuit?', „Sper ca nu ai dat bani pe ele.. ? Nu cred ca am văzut ceva mai urât??'.

Citește și:Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: ‘Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie…’

Citește și:Vica Blochina a slăbit 10 kilograme în doar trei luni, după intervenția la stomac: „Sunt cum am fost acum cinci ani, după haine, la măsură’. Cât vrea să mai dea jos / EXCLUSIV

Citește și:Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose: „Eu n-am vârsta ei, dar…'. Ce a spus despre ea și cum a reacționat artista

„Luptă împotriva poluări și pentru mediu și ea se încalță cu 10 kile de cauciuc pe un picior. Când văd lucrurile astea, îmi vine să rămân în Spania și să nu mă mai întorc niciodată în țară', „Numai Delia putea purta așa ceva', „Când îți ia maică-ta cizme să îți fie bune și la anu', „Curiozitatea mea e dacă le porți cu șosete sau fără', „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți', au mai comentat fanii Deliei.

Delia surprinde deseori cu ținutele sale extravagante

Pasionată de modă, Delia își alege de multe ori singură hainele sau combinațiile ieșite din tipare.

Jurata iUmor mărturisește că îi place să își aleagă hainele pentru fiecare zi în parte, să le pregătească și să le accesorizeze astfel încât să obțină o ținută nouă chiar dacă unele piese vestimentare au mai fost purtate.

Micul său secret însă este că artista nu se prea uită la specificațiile de pe etichetă, ci poartă cu aceeași nonșalanță o ținută feminină sau un trening bărbătesc. Delia știe că diferența stă în detalii, astfel că are grijă să accesorizeze fiecare ținută corespunzător – de la încălțăminte și bijuterii până la zâmbetul larg.

„Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc’, spunea Delia acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton