Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul: „Am slăbit 7 kilograme. Filmările de noapte te rup”

 Dumba Gabriela
.

Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul. Denis Hanganu, actorul care interpretează rolul Tudor Achim în serialul „Clanul” de la Pro TV, a vorbit despre sacrificiile vieții de actor și a dezvăluit că el a slăbit 7 kilograme din cauza filmărilor de noapte. Actorul a dezvăluit câteva lucruri despre cum se pregătește pentru rolul lui și spune că nu este adeptul improvizațiilor, ca unii dintre colegii lui de filmări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul. Denis Hanganu a oferit câteva detalii despre programul lui de când joacă în serialul Clanul de la Pro TV și mărturisește că nu este floare la ureche, deși așa ar putea părea pentru cei care îl privesc din fața micului ecran. Denis spune că cel mai mult îi displac filmările de noapte.

92712697_622839951896596_7138722115422781440_n92712697_622839951896596_7138722115422781440_n

Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul

Denis este matinal, mai ales că fimările încep de dimineață și se termină noaptea târziu. Actorul a dezvăluit că a slăbit 7 kilograme în al doilea sezon.

„Acum nu o fi 5.00 în fiecare dimineață, să zicem că e un 5.30, e 6.00 dimineața, dar sunt două scenarii mari și late. Fie începem de dimineață și atunci mă trezesc la 5.00 – 5.30, fie dacă avem filmare de noapte, plecăm de acasă pe la 1.00 după-amiaza, începem pe la 3.00 filmarea și uite așa până la 3.00 – 4.00 dacă mai avem ceva timp de over peste filmare și trebuie făcut și acela pentru că altfel pierdem locația, ajung acasă pe la 4.00 dimineața.

Și pot să zic că filmările de noapte te rup. Am slăbit din sezonul al doilea 7 kilograme doar pe chestia asta. Nu funcționez eu foarte bine iarna, nu funcționez la frig, la fel, nu îmi place de nicio culoare și atunci a fost foarte obositor', a povestit Denis pentru Impact.

Citește și: Când începe sezonul 7 Insula Iubirii și în ce zile se difuzează. Anunțul lui Radu Vâlcan: „Îmi place să cred că este doar începutul’

Citește și: Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane: „7 persoane au fost exploatate sexual'

Citește și: Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune: „E vorba de un proiect care necesită prezența mea totală’

Cum se pregătește Denis Hanganu pentru un rol

„Eram în interiorul trustului și pregăteam o surpriză cu niște colegi de la o emisiune și aveam un scenariu de respectat. Ei erau foarte degajați, începuseră acolo să improvizeze, nu am putut să fac nimic, când am văzut textul, efectiv am intrat într-un mood din ăsta și începeam să învăț replicile, aici aș putea să zic așa, deci intri pe un fir din ăsta roșu din care nu pot să ies.

Așa sunt și seara acasă, cu o zi înainte de filmare, când învăț textul pentru a doua zi. Încep și iau la bibilit fiecare replică, încerc să mă gândesc dacă schimb topica replicii se schimbă ceva?

Realizez sau transform ceva în partenerul meu de scenă, în personaj? Ok, da, nu, care sunt opțiunile, o să-i placă regizorului, nu o să-i placă regizorului. Nu vreau nici să schimb, pentru că nu suport actorii ăstia pe care îi aud: „Domne, eu improvizez la set”.

Nu există așa ceva! Scenaristul scrie, Lia scrie foarte bine, Anghel la fel, ei scriu textul, acela trebuie respectat.

Sigur mai putem modifica acolo o prepoziție, altceva, cât să intre bine în gură practic, cum spunem noi în teatru, dar nimic mai mult. Și atunci trebuie respectat ca linia personajelor, linia acțiunilor să fie dusă bine mai departe. Așa că da, sunt foarte meticulos la chestiile astea, sunt la sânge ca să zic așa', a mai spus Denis pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton