Denis Hanganu s-a căsătorit. Cum arată și cu ce se ocupă soția protagonistului din "Clanul"

 Oana Pantazi
.

Carismaticul Denis Hanganu s-a căsătorit la finele săptămânii trecute, cu mare discreție, cu iubita lui, Raluca, însă evenimentul nu a trecut complet pe sub radare, deoarece actorul a fost dat de gol chiar de către colegi de-ai săi de breaslă. Iată și imaginile cu proaspeții căsătoriți care au apărut chiar în ziua evenimentului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În acest weekend, Denis Hanganu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, într-un cadru de poveste, înconjurat de toți cei dragi. Actroul și proaspăta lui soție s-au bucurat și de prezența tuturor colegilor lui din „Clanul”. După cununia civilă, cu toții s-au distrat până dimineața, în aer liber, într-un cadru de poveste.

272936893_4797074420339998_401759974517220929_n272936893_4797074420339998_401759974517220929_n

Denis Hanganu s-a căsătorit

Denis Hanganu s-a însurat vineri, 8 septembrie, în zi mare, cu aleasa inimii sale, Raluca. Actorul în vârstă de 28 de ani a spus DA la Starea Civilă, iar acum a intrat în rândul bărbaților însurați.

La nunta lui Denis Hanganu au participat și majoritatea colegilor săi de serial, printre vedetele care au spus prezent la eveniment numărându-se Elvira Deatcu, George Mihăiță, Cătălina Grama și Paul Ipate, Marian Olteanu, George Ivașcu, Vladimir Drăghia și soția. Evident, soția actorului a furat toată atenția într-o superbă rochie albă, simplă, la care a purtat o coafură lejeră, cu părul lăsat liber pe spate.

Citește și: Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul: „Am slăbit 7 kilograme. Filmările de noapte te rup'

Citește și: Denis Hanganu a spus tot despre scenele de amor cu Theo Rose din serialul Clanul: „Și ea, dar și eu, ne gândeam cum să…”

Citește și: „Nu se poate împărți cu frații vitregi'. Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu vrea să recupereze moștenirea din partea mamei sale

Citește și: Marina Voica a împlinit 87 de ani: „Cum am petrecut? Cu telefonul în mână și…’. Artista cântărește 39 de kilograme și abia a reușit să țină trofeul câștigat la Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

Actorul a păstrat discreția privind acest eveniment important din viața lui, însă a fost dat de gol de Jojo, care a publicat mai multe poze de la eveniment pe pagina ei de socializare. Iar Elvira Deatcu a povestit cum a decurs nunta colegului ei de serial.

„A fost foarte frumos, am plecat la 3.30 de la petrecere. A fost frumos, a fost emoționant, Denis a dansat încontinuu, nici nu știu când a mâncat, dacă a mâncat, și-a dansat soția, iubita, partenera încontinuu.

Sunt doi nebuni, au dansat încontinuu. Sunt adorabili amândoi. Chiar râdeam că nici nu l-am văzut pe Denis niciodată așa de dezlănțuit. A dansat încontinuu. Așa s-a bucurat de întâmplarea asta din viața lui, a fost foarte frumos', a declarat, pentru Playtech, Elvira Deatcu.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu

Denis și Raluca formează un cuplu de mai mulți ani, însă proaspăta soție a actorului nu face parte din aceeași breaslă, așa cum, probabil, s-ar fi așteptat mulți. Raluca este medic chirurg. Cu ceva timp în urmă, actorul povestea cu admirație, într-un interviu VIVA!, despre cea care urma să-i devină soție, mărturisind că faptul că au meserii diferite nu e un impediment pentru ei, ba chiar dimpotrivă.

„Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi', ne-a declarat Denis.

Tot în același interviu, Denis ne mărturisea că el crede în căsătorie și iată că acest lucru a devenit realitate pentru el recent.

„Bineînțeles că destinul unui cuplu nu stă într-un act de căsătorie, dar în același timp îl înnobilează, ori aici sunt frumusețea și sensul lucrurilor. Oamenii aveau diferite ceremonii sau ritualuri de „căsătorie, încă din cele mai vechi timpuri, pentru a realiza oficial uniunea dintre cei doi.

E o dovadă de identificare în fața lumii, până la urmă. Sigur că e opțiunea fiecăruia și putem fi cârcotași să spunem că „nimic nu garantează nimic, dar nu despre asta e vorba și, oricum, nu astfel de concepții sau principii au stat la baza unui curs sănătos al lucrurilor. Dacă ar fi așa, probabil pe aceeași logică n-am mai face nici copii, că nu ne garantează nimeni nimic despre ei și evoluția lor. Revin și închei prin a reitera că eu cred în căsătorie', ne-a mai dezvăluit actorul.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton