Denis Hanganu a spus tot despre scenele de amor cu Theo Rose din serialul Clanul: "Și ea, dar și eu, ne gândeam cum să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Denis Hanganu a spus tot despre scenele de amor cu Theo Rose din serialul Clanul. Actorul Denis Hanganu, interpretul lui Tudor Achim, în serialul Clanul, a oferit detalii despre cum a filmat scenele intime cu Theo Rose, care o interpretează pe Vera Maximilian. Hanganu a declarat că situția a fost destul de inconfortabilă, mai ales că partenera sa de pe platoul de filmare este chiar iubita regizorului, Anghel Damian. Iată ce s-a întâmplat în culisele serialului Clanul, în scenele cu Theo Rose și Denis Hanganu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Denis Hanganu a spus tot despre scenele de amor cu Theo Rose din serialul Clanul. Actorul Denis Hanganu face parte din distribuția serialului de succes Clanul, în care joacă alături de Theo Rose. Hanganu a avut de filmat o sumedenie de scene pline de tensiune care au ținut publicul cu sufletul la gură. Totuși, cele care au stârnit cel mai mult curiozitatea publicului au fost cele cu Theo Rose. Hanganu și iubita lui Anghel Damian au fost protagoniștii unor scene amoroase, fierbinți. Hanganu a recunoscut că acele momente au fost inconfortabile, mai ales că se aflau o mulțime de oameni în jurul lor.

index-6index-6

Denis Hanganu a spus tot despre scenele de amor cu Theo Rose din serialul Clanul

Denis Hanganu a oferit o serie de detalii inedite despre culisele scenelor de amor cu Theo Rose, din serialul Clanul. Actorul a menționat că atmosfera de pe platourile de filmare nu a fost deloc așa cum a părut la televizor, ci, din contră. Hanganu a menționat că s-a simțit teribil de inconfortabil, mai ales că Theo Rose este iubita regizorului Anghel Damian.

Citește și: „Corpul meu a suferit niște transformări. Dacă te uiți așa la mine, vezi…'. Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

Citește și: „Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin'. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

Crede-mă, este atât de inconfortabilă situația, iar contextul respectiv este inconfortabil, încât nu te gândești decât să îți faci treaba cât mai bine, să nu greșești cumva vreo replică dacă ai, vreun gest pe care îl ai de făcut, vreo privire și așa mai departe. Toată concentrarea ta este cumva doar în jurul chestiei respective, să iasă scena bine. Cred că și ea, dar și eu, ne gândeam doar la asta în scenele respective, pe care le-am filmat, cum să facem să iasă cât mai credibil. Acesta este și interesul, dar și secretul, ca pentru cei de acasă să pară cât mai credibil, autentic, organic.', a declarat Denis Hanganu pentru Ego.ro.

Denis Hanganu, despre scenele de amor cu Theo Rose

Denis Hanganu a menționat că scenele de amor cu Theo Rose nu au necesitat să fie filmate de mai multe ori. Acesta a mai adăugat că, în ciuda atmosferei de romatism și intimitate pe care o vede publicul, pe platorile de filmare a fost nevoie de o mică armată de oameni, care să se asigure că fiecare detaliu este absolut perfect.

Citește și: Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? Imaginea postată de actor a stârnit un val de reacții: „Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine”

Citește și: „Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem”. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

„Nu tragem de mai multe ori scenele. Dar ar trebui, cu ocazia aceasta, să le explicăm și celor de acasă că nu este așa cum se vede la TV. Totul pare frumos, roz. O scenă intimă, ca să o numim așa, este filmată cu mulți oameni pe lângă tine. Sigur, profesioniști, nu trecem de cifre mari, de 20-30 de oameni. Sunt câțiva oameni care sunt necesari acolo, la filmarea scenei respective.„, a mai adăugat Hanganu pentru srsa menționată.

FOTO: PRO TV, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton