Denis Matros, unul dintre cei mai cunoscuți TikTok-eri, a deschis prima Academie de TikTalk din România: ”Îmi doresc să ofer sprijin și inspirație celor care vor să...”

 Calin Maria Bianca
.

Denis Matros, unul dintre cei mai cunoscuți TikTok-eri, a deschis prima Academie de TikTalk din România. TikTok-ul este una dintre cele mai în vogă platforme, unde cu puțin efort oricine poate ajunge în atenția utilizatorilor. Ei bine, Denis Matros a fost nominalizat de două ori la categoria TikTok-erul anului, își consolidează poziția în mediul online prin deschiderea primei Academii de TikTalk din țară. Iată ce presupune acest proiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Denis Matros, în vârstă de 23 de ani, s-a impus ca unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut și Social Media Specialist din România, fiind implicat în proiecte prestigioase precum UNTOLD și Neversea. Datorită creativității sale debordante și abilităților de comunicare, acesta a câștigat încrederea unei comunități numeroase de urmăritori pe platforma TikTok.

matros9matros9

Citește și: Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Clipul video a devenit viral

Citește și: Cine este Bunica Gherghina, vedetă pe TikTok la 74 de ani: „E ceva minunat! E bine cu tehnologia asta”

Citește și: 'Mi-a pus Robert pe degetul inelul. Mai important decât asta…'. Deea Maxer a primit cheile de la casa noului ei iubit

Citește și: Eva și Cătălin Măruță, schimb de replici savuros, în direct, la TV: „Ar trebui să îi faci și tu asta mamei'

Denis Matros, unul dintre cei mai cunoscuți TikTok-eri, a deschis prima Academie de TikTalk din România

Ei bine, pe lângă nominalizările sale la categoria TikTok-erul anului, Denis Matros a hotărât să-și folosească experiența în domeniul creației de conținut pentru a sprijini și dezvolta comunitatea tânără interesată de acest mediu. În acest sens, el a fondat recent prima Academie de TikTalk din România, un proiect inovator care își propune să ofere cursuri și resurse educative pentru tinerii pasionați de crearea de conținut de calitate în mediul online.

„Această academie reprezintă o oportunitate extraordinară pentru cei dornici să-și dezvolte abilitățile de creatori de conținut. Îmi doresc să ofer sprijin și inspirație celor care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu fascinant al influencerilor digitali”, a declarat Denis Matros.

Denis Matros: 'Accept cu bunăvoință părerile constructive'

Cu toate că profesia de influencer vine cu numeroase avantaje, cum ar fi flexibilitatea în gestionarea proiectelor și exprimarea propriei personalități, aceasta nu este lipsită de provocări. Una dintre cele mai des întâlnite dificultăți este gestionarea criticilor și a antipatiilor din mediul online. Cu toate acestea, Denis Matros abordează această problemă cu înțelepciune și maturitate.

„Accept cu bunăvoință părerile constructive și le folosesc pentru a mă îmbunătăți în continuare. În schimb, comentariile licențioase și lipsite de respect sunt pur și simplu ignorate și elimină orice legătură cu autorii lor. Este esențial să ne concentrăm pe energia pozitivă și să nu permitem să fim afectați de critici nefondate”, a subliniat el.

Academia de TikTalk condusă de Denis Matros se concentrează și pe dezvoltarea unui mediu online sigur și respectuos, promovând interacțiunile sănătoase între utilizatori. Această inițiativă vine ca răspuns la necesitatea unei schimbări în cultura digitală, astfel încât tinerii să poată beneficia de informații valoroase și să-și exprime creativitatea într-un mod constructiv.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton