Denis Roabeș, solistul de la The Motans, și-a pierdut tatăl la vârsta de 7 ani: „Nu eram conștient de ce se întâmplă”

 Martin Lorena
.

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, și-a pierdut tatăl la vârsta de 7 ani. Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală românească. Multă lume îl cunoaște drept solistul trupei The Motans, însă puțini știu cine este, cu adevărat, omul din spatele imaginii. Invitat la podcastul lui Mihai Morar, artistul a vorbit despre copilăria lui, puternic marcată de moartea tatălui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Denis Roabeș este un cântăreț extrem de apreciat! Acesta, deși se află de câțiva ani în lumina reflectoarelor, nu și-a expus prea mult viața personală. Acum, el a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie. Se pare că moartea tatălui său a reprezentat o adevărată traumă pentru artist.

The-Motans-1The-Motans-1

El a povestit trauma prin care a trecut atunci când și-a pierdut tatăl. Solistul avea doar 7 ani!

Citește și: Trupa „The Motans' i-a încântat pe Buzdu și Morar.„Povestea unui Naufragiat' s-a auzit și văzut live în Morning ZU

Citește și: Viața înainte de „The Motans”. Denis Roabeș, declarații sincere:”Am fost și chelner”

Citește și: Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit:„Avem momente tensionate

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital:„Avea vocea stinsă

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, și-a pierdut tatăl la vârsta de 7 ani

Denis Roabeș a vorbit recent despre cea mai grea perioadă din viața lui. La vârsta de 7 ani, acesta și-a pierdut tatăl. Deoarece era foarte mic, în acel moment nu realiza exact ce se întâmplă, însă, ulterior, trauma i-a marcat sufletul.

„La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea.', a povestit el în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult decât atât, acesta a subliniat și faptul că s-a simțit lipsit de apărare deoarece nu existat nicio figură masculină în viața lui.

„Acela a fost momentul acela în care simți că nu ai cui, nu ai pe cine să chemi, să te apere când ai nevoie de forță masculină, de forță paternă, de furtuna aceea care vine și dărâmă tot. În ultimii ani am început să înțeleg unele traume de care nu eram conștient. Am înțeles cât de mult mi-au lipsit unele lecții pe care doar un tată ți le poate da.', a continuat el.

„Mama a înlocuit figura paternă'

Solistul de la The Motans o apreciază foarte mult pe mama sa, care a purtat și rolul de tată. Aceasta a fost alături de artist în cele mai grele momente și a încercat să ascundă greutățile prin care trecea.

„Mama a înlocuit figura paternă. Asta a fost o povară pentru mama mea. Eu țin minte perfect nopțile în care plângea lângă mine și nu știa efectiv cum să facă, ce să facă, doar ca să mențină lucrurile așa cum erau, să am eu ce mânca, să am eu cu ce mă îmbrăca și, mai e un aspect, cum să facă în așa fel încât eu, copil fiind, să nu simt grijile acelea.', a adăugat el.

Părinții lui Denis Roabeș s-au iubit enorm

El a înțeles durerea mamei sale în momentul în care tatăl său s-a stins din viață. El își amintește că iubirea dintre părinții lui era cu totul specială.

„Pentru mama mea, tatăl meu a fost marea ei dragoste. Știu cât de mult l-a iubit. Țin minte, într-un an, la ziua tatăl lui meu de naștere, atunci locuiam într-un cămin studențesc, toată lumea a ieșit pe hol, cânta piesa „Wicked Game', a lui Chris Isaak. Îmi amintesc cum mă uitam la părinții mei cum dansau!', a continuat el.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton