Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie: „Nu mă așteptam”. Mama Geta a dezvăluit când va fi nunta lor

 Radulescu Ruxandra
.

Denisa Coțolan, după ce a fost cerută în căsătorie de Iancu Sterp. Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa Coțolan, la finalul meciului din gala RXF cu George Zănoagă, de față cu întreaga lui familie. Tânăra a fost extrem de fericită și a mărturisit, recent, că nu se aștepta la un asemenea gest din partea lui Iancu Sterp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa Coțolan, după ce a pierdut meciul din gala RFX cu George Zănoagă. Viitoarea soție a lui IAncu Sterp a fost teribil de emoționantă și gata să izbucnească în lacrimi de fericire, când Iancu Sterp i-a pus inelul pe deget. În ceea ce privește data nunții, mama Geta a dat din casă și a spus când va avea loc fericiul eveniment.

img-1-4img-1-4

Denisa Coțolan, declarații în lacrimi, după ce a fost cerută în căsătorie de Iancu Sterp

Denisa Coțolan este oficial logodnica lui Iancu Sterp. Toată familia o iubește, iar cererea în căsătorie a fost cu adevărat specială. La meci, Ileana Sterp l-a adus și pe băiețelul ei, de doar șase luni, spre surprinderea celor care au venit în Sala Polivalentă. Denisa a povestit, printre lacrimi, momentul în care Iancu a întrebat-o dacă vrea să fie întreaga viață alături de el.

Citește și: Cum arătau Andi Moisescu și Olivia Steer, în urmă cu 19 ani, când au făcut nunta. La petrecere au fost peste 200 de invitați

Citește și: Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul. Ce relație e între ea și Cove: „E imposibil să…'

Citește și: Cum se înțeleg Ramona Bădescu și viitorul ei soț, după ce au devenit părinți: 'Mă bucur că îi stârnește gelozia…' A stat patru ani acasă, cu fiul ei / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Marcel Toader: „O să fiu foarte cinstită. Nu a fost o mare dragoste, dar ajunsesem la o vârstă și…' / Își dorea să devină mamă alături de el

„Pentru mine, Iancu e un câștigător. E cel mai tare, poate să îl bată oricine, el e cel mai bun. Astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat. Am foarte multe emoții, mă simt împlinită sufletește. Și eu îmi doream. Nu mă așteptam. Mi-a dat de înțeles, dar nu dă foarte multe din casă. Iancu tace și face.', a declarat Denisa Coțolan.

Când va avea loc nunta lui Iancu Sterp

Mama Geta a dezvăluit și când va fi nunta lui Iancu Sterp. Potrivit acesteia, nu ar mai fi prea mult de așteptat până la marele eveniment, ce ar avea loc la anul.

Chiar voiam să vă spun, doamna Cornelia, că la anul vă așteptăm la nuntă! Știți că Iancu avea o vorbă, când îl întreba cineva nunta pe când?! El zicea: Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul! Deci acum dacă ajută Dumnezeu, la anul!', a declarat mama Geta, potrivit Wowbiz.ro.

Cum a ales Iancu Sterp inelul pentru Denisa Coțolan

Getuța, mama Geta și Iancu s-au sfătuit împreună pentru alege inelul de logodnă. Femeile din familia Sterp au spus cum au ales bijuteria specială de pe degetul Denisei.
„Getuța: Eu l-am ales, cu mama și cu Iancu. Noi trei.

Mama Geta: Am fost toți trei la Deva când l-am ales. Măsura era cam la fel ca a Getuței!

Getuța: Eu i l-am dat Denisei pe al meu cândva și zic uite, îți place inelul, îți e bun. Am remarcat că avem degetul la fel!

Mama Geta: El ne-a spus nouă că vrea să o ceară acum, indiferent de situație, dacă câștigă meciul sau nu.

Getuța: Exact așa și-a pus problema, că el este sigur pe el că o să câștige, dar în cazul în care nu va câștiga ne-a spus că oricum este un învingător pentru că o să o aibă pe Denisa și asta e cel mai important!

Mama Geta: Așa consider și eu. Chiar dacă a pierdut meciul, l-a pierdut aproape egal, ca să fim corecți. Am fost lângă cușcă toți și am văzut!', au povestit femeile din familia Sterp, la WOWnews.

FOTO: YT Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton