Denisa Filcea, despre momentele grele din căsnicia cu Flick: "Au fost câteva atacuri și respingeri din partea unor persoane"

 Dumba Gabriela
.

Denisa Filcea recunoaște că au fost și momente grele în căsnicia ei cu Flick, dar nu din cauza lor, ci a unor persoane din anturajul soțului ei. Denisa Filcea dezvăluie că a fost respinsă de anumiți oameni apropiați lui Flick și nu înțelegea cu ce a greșit, însă în cele din urmă a realizat că nu trebuie să pună la suflet comportamentul lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația cu Flick i-a adus Denisei Filcea multe bucurii, dar și unele neplăceri, însă nu cauzate de bărbatul care i-a devenit soț, ci de anumite persoane apropiate lui. Și pentru că preferă oricând să vadă partea plină a paharului, Denisa spune că acele momente grele au ajutat-o să-și schimbe și modul de gândire.

1712127905befunkycollage-20240402t170037280-scaled-11712127905befunkycollage-20240402t170037280-scaled-1

Denisa Filcea a fost respinsă de unii dintre prietenii lui Flick, la începutul relației lor

Denisa Filcea a vorbit despre viaţa de familie, proiecte profesionale, dar şi momentele grele care i-au schimbat total modul de a gândi. Când l-a cunoscut pe Flick nu toți cei din jurul lui au acceptat-o și dacă inițial a fost deranjată de respingerea lor, Denisa a realizat că procedează greșit.

Au fost câteva experiențe mai greu de înțeles la acel moment, atacuri și respingeri din partea unor persoane din cercul pe atunci apropiat al soțului meu, oameni care au încercat să intervină între noi la începutul relației noastre. M-am găsit de câteva ori punându-mi întrebarea: Ce le-am greșit? De ce se comportă așa cu mine?'

Experiențe pe care le-am depășit o dată cu înțelegerea și acceptarea faptului că fiecare om se ridică la nivelul propriei incapacități și toți răspândim în lume ceea ce avem în interiorul nostru. O dată cu asta am învățat și că oamenii din jurul nostru ne atenționează prin comportamentul lor vizavi de noi când suntem pe o frecvență joasă.

Întrebarea corectă nu era: Ce fac eu greșit de se comportă așa cu mine?', întrebarea corectă era: Ce fac eu greșit de sunt afectată de comportamentul unor astfel de oameni?'. Când îți ridici vibrația și crești frecvența nu mai ai cum să fii în context direct cu persoane care au un comportament specific unui nivel foarte scăzut.

Sau mai mult, este posibil ca oamenii să își schimbe perspectiva și atitudinea vizavi de tine. Au fost câteva persoane care au avut curajul să recunoască (în privat) ca nu au avut dreptate, bine e destul de evident ca în acesti 4 ani în care unele persoane au tot comentat, noi ne-am văzut de drumul nostru, ne-am văzut mereu de treabă și am construit împreună o familie frumoasă și unită, deci cam greu să negi realitatea„, a declarat Denisa Filcea într-un interviu pentru ciao.ro.

Citește și: Cum arată fetița cuplului Flick – Denisa Filcea. Prima imagine: „Îți prezint azi lumea mea. Eva Maria'

Citește și: Ce spune Denisa Filcea, soția lui Flick, despre a doua sarcină: „Urmează un copil, după un alt copil'

Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației lor

Denisa și Flick s-au cunoscut la începutul pandemiei și a fost, cum spune ei, „dragoste la primul apel”. În 2022 au devenit părinții unei fetițe și sunt fericiți ca în prima zi, în ciuda faptului că nu toată lumea din jurul lor le-a acceptat relația.

Ne-am cunoscut la începutul pandemiei, a fost dragoste la primul apel, deoarece a durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Până să ajungem să ne vedem, eram deja îndrăgostiți unul de celălalt. Nu a fost nevoie să o conving, prima dată am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Restul lucrurilor au venit de la sine.

Nu știu dacă versurile au cucerit-o, întrebați-o pe ea. Din prima clipă îi scriu zilnic poezii. Unele i le las lipite prin casă, altele i le trimit pe telefon sau i le scriu pe felicitările atașate buchetelor de flori pe care i le aduc săptămânal„, declara Flick pentru VIVA!, într-un interviu mai vechi.

Întrebată cine este șeful la ei în casă, Denisa spune că fiica lor.

La noi în familie factorul decizional este Eva Maria, nu decide ea în mod direct, dar totul se învârte în jurul ei (în jurul orarului ei de somn, de masă, de baie etc). Confortul ei este o prioritate și orice decizie pe care o luăm trebuie să-i mențină echilibrul.

De exemplu: nu mergem în vacanțe unde vrem noi, ci unde găsim bilete al căror orar de zbor corespunde cu orarul ei de somn.

Din alte puncte de vedere, majoritatea deciziilor finale îi aparțin soțului meu, sunt puține domeniile' în care simt să îmi exprim vreo părere care să influențeze decizia. Are mereu idei și argumente bune, deci nu mai are rost să intervin. Iar de condus, conduce Flick eu stau cu Eva Maria în spate„, a spus Denisa pentru ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton