Denisa Nechifor, pe mâinile medicilor după ce a făcut COVID de două ori: „De jumătate de an tot fac tratamentul asta”

 Borcilă Andreea
.

Denisa Nechifor, pe mâinile medicilor după ce a făcut COVID de două ori. Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea se confruntă acum cu consecințele post îmbolnăvirii cu coronavirus și recunoaște că a cerut ajutorul medicului. De jumătate de an, vedeta urmează un tratament care dă roade în cazul problemei de care suferă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Denisa Nechifor, pe mâinile medicilor după ce a făcut COVID de două ori. Denisa Nechifor și fotbalistul Adrian Cristea au fost în lumina reflectoarelor, acum mai bine de un deceniu, când formau un cuplu. Relația celor doi a fost una marcată de numeroase despărțiri și împăcări. Până la urmă, decizia de a merge pe drumuri separate a venit atunci când afacerista era deja însărcinată cu fiica lor, Rania, în vârstă acum de 13 ani.

denisa-nechifor-12denisa-nechifor-12

Vedeta s-a dedicat complet creșterii fiicei sale și nu i-a cerut nici măcar pensie alimentară fostului iubit. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie, de dragul copilului lor.

Citește și: Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea:„N-am cerut pensie alimentară'

Citește și: Denisa Nechifor dezvăluie de ce Adi Cristea nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fiica lor:”Mi-a fost rușine!”

Citește și: Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret:”Eram fericiși și înainte”

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea'

Denisa Nechifor, pe mâinile medicilor după ce a făcut COVID de două ori

Denisa Nechifor are acum 38 de ani, este o femeie de afaceri prosperă și își crește singură fetița, pe Rania. Totuși, COVID-ul a afectat-o și pe ea, nu o dată, ci de două ori. Într-un interviu pentru Click!, fosta iubită a lui Adrian Cristea a povestit că se confruntă cu efectele negative după îmbolnăvirea cu coronavirus. Astfel, a decis să apeleze la sfatul și tratamentul medicului specialist.

Am făcut Covid și mi se părea că îmi cade foarte mult păr. Am căutat soluții, pentru că eu am păr, mult, cred că se și vede. Deși firul este subțire și fin, am foarte mult păr și nu aș vrea să îl pierd.

Așa că fac laser deja de câteva luni. Vin de două ori pe săptămână și pot spune că deja sunt foarte, foarte mulțumită. Pe lângă faptul că nu-mi mai cade părul, mi-a apărut foarte mult păr nou pe aici. Se regenerează și sunt mulțumită!.

Eu am avut Covid de vreo două ori, ultima dată în iarnă, acum, si eu și fiica mea am avut. Mi se părea că ne cade părul la amândouă, însă am vorbit cu medicul să fac doar eu tratamentul, pentru că copiii nu au voie. Cam de jumătate de an tot fac tratamentul asta, a povestit ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton