Denisa Nechifor și fiica ei, prima reacție după ce Adrian Cristea s-a afișat cu noua iubită: "Ne dorim să..."

 Dumitrache Laura
.

Denisa Nichifor, fosta parteneră a lui Adrian Cristea, a avut prima reacție după ce fotbalistul s-a afișat cu noua sa iubită. Denisa Nechifor și Adrian Cristea au împreună o fiică în vârstă de 13 ani și au o relație apropiată. La scurt timp după ce fostul fotbalist și-a oficializare relația cu noua sa parteneră, Denisa Nechifor și fiica ei au avut prima reacție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adrian Cristea s-a retras din fotbal în 2017, iar de atunci aparițiile sale au fost foarte rare. Fostul fotbalist a avut o relație cu Denisa Nechifor, iar împreună au o fiică, Rania, în vârstă de 13 ani. Recent, Adrian Cristea s-a afișat cu noua sa iubită, iar fosta lui parteneră a avut prima reacție.

denisa nechifordenisa nechifor

Adrian Cristea pare că și-a găsit fericirea în brațele noii sale partenere. Fostul fotbalist și-a asumat public relația, iar mama fiicei sale, Denisa Nechifor, a vorbit despre faptul că acesta și-a refăcut viața. Vedeta a precizat că atât ea, cât și fiica ei, Rania, speră ca fostul fotbalist să fie fericit.

Citește și:Andreea Roșca, iubita lui Adrian Cristea, primele declarații despre relația lor: „Amândoi ne dorim o familie și copii'. Unde locuiesc și ce planuri au împreună

Citește și;Denisa Nechifor s-a transformat în detectiv pentru fiica ei și a lui Adrian Cristea. Cum o ține sub observație: „Îmi este frică de droguri”

Citește și:Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia: „Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și…”. Imagini de la nuntă

Citește și:Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni'. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Denisa Nechifor și fiica ei, prima reacție după ce Adrian Cristea s-a afișat cu noua iubită

Adrian Cristea s-a afișat cu noua sa iubită, Andreea Roșca. Cei doi au o relație frumoasă, iar fostul fotbalist a decis să se afișeze cu partenera sa. Denisa Nechifor și fiica lui Adrian Cristea, au avut prima reacție după ce fotbalistul și-a asumat noua relație.

Denisa Nechifor a dezvăluit că atât ea, cât și fiica ei, Rania, se bucură pentru Adrian Cristea și își doresc să fie fericit. Avem o părere foarte bună și ne dorim să fie fericit', a mărturisit Denisa Nechifor, pentru Antena Stars. Denisa Nechifor a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Adrian Cristea. Frumoasa blondină era studentă în Iași, iar fotbalistul i-a cerut să se mute în București, dar Denisa a refuzat. Acesta a fost motivul pentru care relația celor doi a luat sfârșit.

Denisa Nechifor, planuri mari pentru fiica ei

Denisa Nechifor are o relație apropiată cu tatăl fiicei sale, Adrian Cristea. Cei doi au decis să aibă o relație decentă de dragul Raniei. Recent, vedeta a declarat că fiica ei se pregătește pentru examenul de clasa a VIII-a. Momentan, Rania se pregătește pentru marele examen, după care va alege un liceu. Denisa Nechifor a declarat că peste câțiva ani se vede într-o capitală europeană, alături de fiica ei.

De astăzi exact într-o lună vine examenul Raniei. Vedem ce va fi și la ce liceu se va înscrie. Cu Rania (n.r. unde se vede peste cinci ani) într-o capitală europeană unde se va afla școala ei, probabil va merge în afară să studieze, iar eu cu siguranță voi merge cu ea', a mai declarat Denisa Nechifor.

Adrian Cristea s-a afișat cu noua iubită

Adrian Cristea formează un cuplu cu Andreea Roșca. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima dată în luna aprilie, iar recent au confirmat că sunt într-o relație. Tânăra a fost cea care a făcut primele declarații despre relația cu Adrian Cristea.

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter.El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună', a declarat Andreea Roșca pentru sursa citată mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton