Denisa Nechifor s-a transformat în detectiv pentru fiica ei și a lui Adrian Cristea. Cum o ține sub observație: "Îmi este frică de droguri"

 Dumba Gabriela
.

Denisa Nechifor s-a transformat în detectiv pentru fiica ei și a lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor își ține fiica sub observație și, la nevoie, se transformă și în detectiv pentru că Rania este la vârsta sensibilă, în care poate fi ușor influențată de cei din jur. Denisa Nechifor spune că cel mai tare o sperie drogurile și nu vrea ca fiica ei și a lui Adrian Cristea să ajungă într-un anturaj dubios.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Denisa Nechifor s-a transformat în detectiv pentru fiica ei și a lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor și-a crescut fiica mai mult singură, deși a declarat mereu că a păstrat, de dragul copilului, o relație sănătoasă cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Pentru că Rania are 14 ani și poate cădea pradă ușor tentațiilor, Denisa Nechifor recunoaște că, la nevoie, se transformă în detectiv.

278570619_531789318304594_4185234841441969172_n278570619_531789318304594_4185234841441969172_n

Denisa Nechifor s-a transformat în detectiv pentru fiica ei și a lui Adrian Cristea

Denisa Nechifor a ajuns la concluzia că trebuie să ia toată responsabilitatea asupra modului în care vrea să o educe pe Rania, care în momentul de față are 14 ani.

„Avem aplicația instalată din principiu toți părinții din gașcă pentru că trebuie. Eu o controlez destul de mult pentru că îmi este frică de droguri, îmi este frică de influențe. Am stat și după copaci, nu te gândi că nu o urmăresc. Am stat și probabil o să mai stau.

Sunt foarte atentă, vreau să știu unde este, vreau să știu cu cine, pentru că paza bună trece primejdia ea. De obicei nu mă duc singură în urmăriri, mai sunt cu câte o mamă. O dată am fost chiar și cu un tătic', a dezvăluit Denisa Nechifor pentru EGO.ro.

Chiar dacă nu s-a întâmplat până în clipa de față ca Rania să-i fi înșelat așteptările, Denisa Nechifor preferă să sufle în iaurt, înainte să se frigă cu ciorbă.

„Nu s-a întâmplat să mă mintă, dar este tentația aceea. Trebuie să fii foarte atent pe cine are în anturaj. Anturajele se măresc cu viteza sunetului mai nou, adică de unde avea patru prietene în clasa 0, acum sunt 200. La ziua Raniei, i-am zis că are liber să invite pe cine vrea ea.

Au venit 50 de copii. Am vrut să-i văd pe toți și mi-a plăcut ce am văzut. Dar sunt și cazuri, am avut pe lângă, destul de ciudate. Eu am trimis un copil la spital de pe stradă și nu vreau să ajungem acolo. Așa că tentația este foarte mare, iar copiii sunt foarte ușor de influențat', a mai spus Denisa Nechifor.

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…'. Cum au trecut peste infidelitate

Citește și: Mihai Constantinescu şi Gigi Gheorghiu au avut o trupă, alături de iubitele lor Anastasia Lazariuc şi Anca Ţurcaşiu / Legătura neştiută dintre cei doi artişti, dincolo de scenă

Ce spune Denisa Nechifor despre educația fiicei sale

Denisa Nechifor este terifiată de ceea ce vede în jurul ei și face toate eforturile pentru a-i oferi Raniei o educație sănătoasă.

„O educ în măsura posibilităților și a bunului simț. Pentru mine lucrurile sunt foarte simple când vine vorba de haine. Știi că eu iubesc hainele, le ador. Lucrurile de bază, cum ar fi geantă bună, un pantof bun, restul cârpe. Adică eu am job-ul pe care îl am, am vârsta pe care o am, îmi permit să îmi cumpăr o rochie mai așa, dar ea este copil. Sunt branduri de mass market care au tot felul de lucruri moderne.

Acum că îi cumpăr un hanorac pe care îl poartă primăvară-toamnă-iarnă sau ceva că trebuie să meargă și ea la un eveniment e una, dar nu sunt de acord să cumpărăm numai brand-uri copiilor. Ceea ce se întâmplă în societatea românească, în zona de Nord a Bucureștiului, mi se pare foarte greșit. Se exagerează foarte mult, dar există și o parte a discuției și anume fake-urile', a mai declarat Denisa Nechifor.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea a trebuit să cedeze în momentul în care fiica ei a venit de la școală, cu lacrimi în ochi, reproșându-i că este singura din clasă care nu are un telefon mobil, în timp ce ceilalți colegi au deja unele performante:

„Sunt părinți care își îmbracă copiii de sus până jos numai în brand fake (nr. haine contrafăcute), ceilalți copii nu știu și vin acasă și pretind că vor și ei. Aici este vina părinților că permit lucrul acesta, nu a copiilor care își doresc să fie ca ceilalți. Și eu am pățit asta în clasa II-a cu telefonul. A venit acasă și mi-a zis că ea este singura din clasă fără telefon mobil. A trebuit să-i iau telefon'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton