Cum a ajuns Denisa Tănase la afaceri de milioane de euro cu o investiție foarte mică: "E important să știi să spui stop"

 Dumba Gabriela
.

Cu o investiție foarte mică, Denisa Tănase a ajuns să conducă afaceri de milioane de euro. Fosta solistă de la trupa Bambi clarifică faptul că nu ea este milionară, ci afacerile pe care le-a dezvoltat rulează astfel de sume. Pentru toți cei care se întreabă cum a reușit o astfel de performanță, Denisa Tănase a dezvăluit câteva dintre secretele succesului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase recunoaște că ultimii 5 ani din viața ei au fost haotici și nu a mai avut timp de nimic, iar viața personală a ocupat un loc infim, lucru pe care îl regretă. Dorința ei pentru 2023 este să reușească să se ocupe mai mult de familie, de relația cu soțul și de latura spirituală.

60226635_10214692371688141_5310155860918403072_n60226635_10214692371688141_5310155860918403072_n

Denisa Tănase, despre secretele succesului și sacrificiile din spatele unei afaceri de milioane de euro

Denisa Tănase a dezvăluit cât de riscant dar frumos este să deschizi un nou magazin și cum se emoționează de fiecare dată, chiar dacă are 52 deschise până acum.

Știu că multe persoane confundă, însă cifra de afaceri a unei firme nu este egală cu veniturile personale ale persoanei care o conduce. Mai ales că, în cazul meu, business-ul s-a dezvoltat organic, fără infuzii de capital, fără investitori. Veniturile s-au întors în cea mai mare parte în firmă și au fost alocate creșterii, dezvoltării, producțiilor de produse noi.

Este important ca atunci când gestionezi o firmă să nu o ‘seci de resurse pentru câștiguri personale. Pe termen lung inclusiv acestea se vor raporta la cifre de afaceri mai mari și vor fi direct proporționale.

Așadar, momentan nu sunt milionară, ci doar conduc un business care atinge aceste cifre, anual. Este foarte greu să rămâi în echilibru între muncă și viață personală, mai ales în primii ani de business, atunci când pui totul pe picioare. Cred că dacă nu ești ‘all in și nu sacrifici alte aspecte ale vieții, sunt slabe șanse să reușești cu un program de muncă de 8 ore pe zi.

Însă, pentru mine, anul acesta este cel în care îmi doresc să încep să aduc echilibrul în viața mea, după 5 ani haotici, cu foarte puține ore de somn și muncă intensă. Practic timp nu ai, dar trebuie să faci tu în așa fel încât el să existe, să știi să spui stop. Să poți să închizi laptopul sau să nu mai răspunzi la telefon, în momente pe care vrei să ti le dedici ție și familiei tale„, a declarat Denisa Tănase pentru fanatik.ro.

Pentru 2023, Denisa și-a propus să găsească un echilibru între muncă și viața personală.

Îmi doresc să fie anul în care să reușesc să aduc echilibrul în viața mea. În care să evoluez și pe plan spiritual, personal. Să reușesc să mențin trendul ascendent al afacerii, dar fără a mai compromite celelalte aspecte ale vieții mele„, a mai spus fosta solistă de la Bambi.

Citește și:Cum se descurca Daniela Gyorfi, la început de carieră: „Nu cântam pe bani, ci pe mâncare

Citește și: Cine este Amalia Mihart de la Chefi la Cuțite 2023. A reușit să învingă cancerul

Citește și: Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă… / EXCLUSIV

Prin ce a trecut Denisa Tănase la un târg de beauty din Bologna

Denisa Tănase a trecut și prin multe incidente neplăcute, în cei cinci ani de când este femeie de afaceri. Dar și-a propus să gândească mereu pozitiv, să-și păstreze calmul și să găsească soluții atunci când apar problemele, fără să dispere.

Am învățat în ultimii ani că nu există probleme, există doar soluții. Adaptarea este un cuvânt cheie. Se întâmplă multe lucruri nedorite, neplăcute. Nu îți permiți să stai să te gândești prea mult la ce s-a întâmplat pentru că în secunda următoare trebuie să vii cu soluția și să continui drumul.

Noi ne-am dorit să ne amenajăm complet standul cu o seară înainte, pentru a evita tensiunea de ultim moment din dimineața deschiderii târgului. Am desfăcut și marfa din cutii, am făcut mercantizarea.

Deși am sigilat standul, s-a dovedit că nu l-am sigilat suficient de bine, iar șocul a durat doar câteva secunde. Imediat am sunat colegii din țară să ne trimită în regim de urgență marfă pentru a completa stocul și pentru a asigura necesarul celor 3 zile de târg. La acest gen de târguri participa foarte mulți cumpărători și trebuia să ne asigurăm că ei vor descoperi tot portofoliul nostru de produse„, a mai declarat Denisa Tănase.

Denisa Tănase a avut primul salariu la 7 ani

Înainte de trupa Bambi, Denisa Tănase a făcut parte din trupa Abracadabra, iar atunci, la doar 7 ani, a avut primul ei salariu.

Am avut o copilărie superbă, făceam parte din grupul Abracadabra, jucam în filme, prezentam știrile Pro Tv Junior. A fost ca o ‘joacă reală, în care ne costumam în personaje de poveste și învățam roluri. Aveam turnee, spectacole, filmări. Nu aș schimba nimic.

Atât eu cât și sora mea am fost niște copii destul de cuminți pentru că toată activitatea asta te și disciplinează. Când lucrezi cu ‘oameni mari ai un program pe care trebuie să îl respecți, ai niște responsabilități. Țin minte că la 7 ani am avut primul salariu și prima diurnă, ca parte din trupa Abracadabra. Era o joacă serioasă„, își amintește Denisa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton