Denise Rifai, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2023. A făcut furori pe covorul roșu

 Miniosu Alexandra
.

Denise Rifai este cu adevărat o apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2023. Petrecerea VIVA! 2023 – „The Movie Night' e în plină desfășurare la Face Forest și se pare că vedetele se întrec în ținute care mai de care mai uluitoare. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări', de la Kanal D, a făcut furori pe covorul roșu, atât prin ținuta aleasă, cât și prin coafură și machiaj. Iată cum s-a îmbrăcat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denise Rifai participă la VIVA! Party 2023 și este cu adevărat o apariție spectaculoasă. Dress code-ul de anul acesta este „Like a Movie Star' și se pare că vedeta de la Kanal D s-a încadrat perfect în tematică. Îndrăgita prezentatoare TV a strălucit, la propriu, pe covorul roșu, optând pentru o ținută cu adevărat WOW. Imaginile din GALERIA FOTO sunt cea mai bună dovadă!

denise-rifai-1-1denise-rifai-1-1

Petrecerea VIVA! 2023 – „The Movie Night' , cel mai așteptat eveniment al anului, a ajuns anul acesta la cea de-a 24-a ediție. Vedetele și-au dat întâlnire într-o locație aboslut fabuloasă, Face Forest, și se pare că au venit pregătite să cucerească aparatul foto. Denise Rifai se numără și ea printre invitați și a făcut senzație în fața camerelor de filmat.

Citește și: Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, show incendiar la Petrecerea VIVA! 2023

Citește și: Ilinca Vandici, apariție strălucitoare la VIVA! Party 2023!

Citește și: Petrecerea VIVA! 2023 – Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Citește și: Ce dietă ține Claudia Radu de la Chefi la cuțite și cât cântărește acum, după ce a slăbit enorm: „Nu există nimic mai frumos decât o femeie care s-a redescoperit''

Denise Rifai, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2023

Denise Rifai a renunțat la ținutele ei negre, cu care ne-a obișnuit în cadrul emisiunii sale de la Kanal D, la VIVA! Party 2023. Pentru mult așteptatul eveniment, vedeta a optat pentru o rochie superbă, de culoare burgundy, cu imprimeu cu fluturi albi, mai scurtă în față și cu o trenă impresionantă în spate. În partea de sus, aceasta a ales un corset colorat în nuanțe de alb și roșu, cu imprimeuri diferite. În plus, a accesorizat perfect corsetul cu un choker și, per total, a impresionat prin eleganță.

Iar asta nu e tot! Denise Rifai a excelat și la capitolul coafură și machiaj. Vedeta de la Kanal D și-a prins părul în coadă și și-a asortat make-ul cu întreaga ținută. Prezentatorea TV a strălucit la propriu în lumina reflectoarelor, având sclipici și pe piele. Se pare că a fost și foarte atentă la detalii, căci și-a asortat până și manichiura în aceeași nuanță de roșu.

Carmen Chindriș, show la Petrecerea VIVA! 2023

Pe covorul roșu de la VIVA! Party vedetele și-au făcut apariția, conform dress code-ului, mai glam ca oricând. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune – au răspuns invitației noastre. Covorul roșu a fost atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedete, nerăbdătoare să-și etaleze ținutele pregătite special pentru Petrecerea VIVA!

La aniversarea a 24 de ani avem nu doar invitați faimoși, ci și un spectacol incendiar. Printre surprize se numără Carmen Chindriș, care va face show alături de Taraful Rutenilor, în timp ce pe Regina Regească, aka Raluca Bădulescu, o veți cunoaște în postura inedită de DJ. De asemenea, superba Ilinca Vandici va prezenta evenimentul.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: PANDORA, JTI, MAGNAPHARM cu brandurile Forcapil si Bio Oil, Dr Fiterman, Herbalife, Disney + 

Parteneri: Alexandrion Group cu brandurile Alexandrion Flavours, Brancoveanu, Hendrick’s, Byzantium si Bottega. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton