Denise Rifai consideră că femeile trebuie să gătească pentru familie: „E normal pentru bărbatul tău să îi faci mâncare. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu”

 Tudorache Simona
.

Denise Rifai consideră că femeile trebuie să gătească pentru familie. Denise Rifai spulberă miturile confirm femeile nu ar trebui să stea la cratiță. Prezentatoarea de la Kanal D crede că este o onoare să gătești pentru cei dragi, fie că e vorba de bărbatul sau de tatăl tău, și le apreciază pe cele care fac asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai recunoaște că nu are mult timp pentru aceste activități, dar atunci când găsește adoră să facă mâncare. Vedeta consideră că în acele preparate pe le pregătește, femeia își pune toată energia, iar asta este de departe cel mai înălțător lucru.

denise-rifai-22denise-rifai-22

În general, Denise Rifai mănâncă ce gătește, dar atunci când nu are timp apelează și la ajutorul celorlalți. Eu mănânc de regulă ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe, să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei. E energia asta vitală care ține tot. Nu există femeie la cratiță, este energia ei. Femeia are o energie separată de cea a bărbatului. Este această energie creatoare. Este femeia, energia supremă. E normal și e frumos și e curat pentru bărbatul tău, pentru familia ta, pentru tatăl tău să îi faci mâncare din mâna ta.

Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu așa trebuie așezate lucrurile. Lucrurile trebuie făcute din inimă, dar se întâmplă altfel în societatea modernă. Nu avem timp foarte mult. Femeile care aleg să aibă o carieră, să își dedice viața, să facă performanță, cum sunt eu. Am foarte puțin timp liber. Atunci mă ajut de oamenii care sunt în viața mea și pot să mănânc conform. Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească, să aibă timp să gătească pentru ea, familia ei, bărbatul ei. Asta este o onoare. Nu este nici femeia la cratiță, e cel mai înălțător lucru', a spus Denise Rifai, în cadrul podcastului Ac de siguranță.

Citește și: Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat: „Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant și…'

Citește și: Pepe știa de relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit încă din noiembrie: „Am văzut pe telefonul Mariei. I-am văzut locația. A venit cu el în fața casei…”/ Ce relație are artistul cu fostul soț al șatenei, Ihrahim Ibru

Citește și: Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif (Babs): „Am greșit, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu…'

Citește și: Adrian Minune i-a mărturisit fiicei sale, Karmen, că nu i-ar spune dacă l-ar vedea pe soțul ei că o înșală: 'Noi, bărbații, mai greșim. Cum să îți spun?' / Reacția neașteptată a artistei

Cum se menține în formă Denise Rifai

Denise Rifai admite că se ferește de tentații și are niște reguli alimentare bine stabilite, totul pentru a nu câștiga kilograme în plus.

„Încerc să mănânc curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus. Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau', spunea Denise Rifai pentru Ciao.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton