Denise Rifai, declarații despre relația cu Dan Bittman, după ce au fost surprinși împreună la mare: "Este parte din viața mea și..."

 Radulescu Ruxandra
.

Denise Rifai rupe tăcerea despre relația cu Dan Bittman, după ce s-au afișat împreună, la mare. Denise Rifai a vorbit pentru prima dată despre relația cu Dan Bittman, după ce în luna august au fost surprinși împreună la mare, pe litoralul românesc. Prezentatoarea de la „40 de întrebări” a mărturisit că solistul Holograf este un om foarte important în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Denise Rifai rupe tăcerea despre relația cu Dan Bittman, după ce s-au afișat împreună, la mare. Denise Rifai și Dan Bittman și-au surprins fanii, când au fost fotografiați de papapazzii CanCan, împreună la mare, pe litoralul românesc. Cei doi nu au ascuns niciodată admirația și respectul pe care îl au față de celălalt. Dan Bittman chiar i-a oferit lui Denise Rifai un inel simbolic, când a fost invitat la „40 de întrebări”, emisiunea prezentatoarei de pe Kanal D. Denise Rifai vorbește pentru prima dată despre momentele petrecute pe litoralul românesc, alături de Dan Bittman.

download-7download-7

Denise Rifai rupe tăcerea despre relația cu Dan Bittman, după ce s-au afișat împreună, la mare

Denise Rifai și Dan Bittaman au fost fotografiați de paparazzii CanCan în luna august, în timp ce se bucurau de o zi la plajă. Prezentatoarea și-a afișat formele armonioase, într-un costum de baie din două piese, a înotat în apa mării și a stat și la soare în compania cântărețului. Imaginile cu cei doi pe litoralul românesc pot fi văzute AICI.

La aproape două luni de când a apărut alături de Dan Bittman la mare, Denise Rifai vorbește despre momentele petrecute alături de solist.

Citește și: Denise Rifai, adevărul despre relațiile pe care le are cu vedetele masculine alături de care a fost surprinsă: „Se întâmplă să avem și surprize neplăcute, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce Denise Rifai poartă întotdeauna haine negre la emisiunea „40 de întrebări': „Trebuie să fiu acel jurnalist imparțial”

Citeste si: Ce diferență de vârstă este între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Fostul partener al vedetei este mult mai tânăr decât ea

Citește și:Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!', a declarat Denise Rifai, pentru Click!.

Ulterior, ea a vorbit despre planurile pe care le are la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o ieri, 26 septembrie.

„Nici nu am început să fiu cine îmi doresc eu să fiu! Suntem pe scară, urc, urc, urc! Și cel mai important este să fiu sănătoasă și să fim sănătoși și dacă suntem sănătoși o să fie și se poate să faci de toate pentru că ai posibilitatea să lupți și să împlinești tot ce îți dorești. E foarte important această parte, să fim sănătoși! Și mai am două dorințe, de fapt 3! Am 3 dorințe pe anul ăsta dar mi le țin în gând și vreau să se  împlinească și poate la anul, pe vremea asta, după ce se vor fi împlinit, ți le spun!', a mai zis ea pentru aceeași sursă.

Denise Rifai, despre inelul primit de la Dan Bittman: „Gestul lui m-a onorat”

Denise Rifai a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Viva.ro., că nu se aștepta câtuși de puțin la gestul făcut de Dan Bittman „40 de întrebări”, când i-a oferit un inel. Denise Rifai a fost întrebată dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături.

M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)', a declarat prezentatoarea, pentru Viva.ro.

FOTO: Kanal D YT, Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton