Denise Rifai oferă detalii necunoscute despre relația cu Dan Bittman: "Mi-a dat mai multe inele"

 Radulescu Ruxandra
.

Denise Rifai oferă detalii necunoscute despre relația cu Dan Bittman. Denise Rifai este una dintre cele mai cuceritoare prezențe de pe micile ecrane, cu o emisiune de succes „40 de întrebări”, în care invitații ei răspund la cele mai inconfortabile întrebări. După ce Dan Bittman a fost în emisiune lui Denise Rifai, s-a zvonit că între cei doi ar există o idilă, mai ales că au fost văzuți împreună și la evenimente mondene. Denise Rifai a vorbit despre relația Dan Bittman și ce cadou i-a făcut artistul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai oferă detalii necunoscute despre relația cu Dan Bittman. Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, de pe Kanal D, în care invitații îi răspund la cele mai dificile întrebări despre viața personală și numai. Denise Rifai a fost mereu discretă în ceea ce privește culisele vieții sale amoroase, deși s-a zvonit că între ea și Dan Bittman ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie. Denise Rifai a relatat un aspect interesant, din relația cu acesta, și anume că artistul i-a făcut cadou mai multe inele.

Denise Rifai oferă detalii necunoscute despre relația cu Dan Bittman

Din momentul în care Denise Rifai l-a avut ca invitat pe Dan Bittman la emisiunea „40 de întrebări”, de pe Kanal D, s-a zvonit că între cei doi ar exista o relație sentmentală. Denise Rifai a precizat recent că ea și artistul sunt doar prieteni, dar că Bittman i-a făcut cadou, de-a lungul timpului, mai multe inele.

Citește și: Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre. Imagini rare cu prezentatoarea TV

Citește și: Denise Rifai, detalii neștiute din viața ei amoroasă. Ce spune despre căsătorie și copii:„Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori / EXCLUSIV

Citește și: Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Cât a cerut pe ea și cine a cumpărat-o

Citește și: Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare. Vedeta a câștigat procesul: „După aproape doi ani de suferință…”

Dan Bittman mi-a dat mai multe inele. Este un invitat special, o mare vedetă a României. Chiar a fost ziua lui zile acestea, așa că e o ocazie pentru a-i spune în mod oficial: 'La mulți ani, Dan Bittman! Te iubim!'. Între noi există o relație foarte frumoasă de prietenie„, a declarat Denise Rifai, pentru UNICA.ro.

Denise Rifai spune cum trebuie să fie partenerul ei de viață

Denise Rifai și-a ținut viața personală sub cheie și până la acest moment nu s-a afișat alături de vreun bărbat, alături de care ar avea vreo relație. Vedeta Kanal D a spus totuși cum i-ar plăcea să arate bărbatul ideal. Prezentatoarea a menționat că i-ar plăcea ca iubitul ei să aibă anumite trăsături din tatăl acesteia.

„Contează să îi placă sufletului meu de el. Nu există un tipar, există anumite coordonate, îmi doresc să fie mai inteligent decât mine, să mă protejeze și să mă completeze. Sunt părți din tatăl meu pe care mi-ar plăcea ca bărbatul meu să le aibă”, a mai adăugat Denise Rifai pentru sursa citată.

Cum își menține silueta Denise Rifai

Denise Rifai pare mereu în formă, mai ales că are o siluetă foarte armonioasă. În mod surprinzător, vedeta nu petrece timp la sală, deoarece nu are timp. Pentru a compensa lipsa antrenamentului fizic, aceasta e foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Eu o luptă continuă, pe care trebuie să o ținem și atunci când obosim, nu e ușor. Nu am timp pentru sport, așa că aleg să  mănânc mult mai puțin din punct de vedere caloric, aleg produse sănătoase. Oricum, eu cred că trebuie să alocăm foarte multă atenție modului în care ne hrănim, pentru că în acest mod reușim să evităm anumite probleme medicale, pentru că fără să vrem le producem, pentru că vin în lanț. E o provocare continuă', precizează Denise pentru UNICA.RO.
FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton