Denise Rifai a strălucit într-o ținută super sexy la VIVA! Party Influencers 2023. Prezentatoarea Tv a întors toate privirile cu decolteul ei

 Dumitrache Laura
.

Denise Rifai este o adevărată apariție la VIVA! Party Influencers 2023. Petrecerea VIVA! Party Influencers 2023-Embrace the colour of the nature e în plină desfășurare la ParkLake, iar vedetele se întrec în ținute care mai de care senzaționale. Denise Rifai a reușit să atragă toate privirile cu ținuta ei casual. Iată cum s-a îmbrăcat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Denise Rifai participă la VIVA! Party Influencers 2023 și este cu adevărat o apariție spectaculoasă. Prezentatoarea TV a pășit pe covorul roșu purtând o ținută casual. Dacă până acum ne-a obișnuit să-și facă apariția în ținute care mai de care inedite, de această dată, Denise Rifai a impresionat a optat pentru o ținută lejeră, dar sexy. Imaginile din GALERIA FOTO sunt cu siguranță, cea mai bună dovadă!

denise covorul rosudenise covorul rosu

VIVA! Influencers Party 2023. Joi, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, găzduiește cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2023 a început deja, iar vedetele prezente la eveniment sunt pregătite să facă și de această dată istorie. Și nu e de mirare, având în vedere ce ținute spectaculoase au îmbrăcat pentru această ocazie specială.

Citește și: Cristina Cioran, ținută excentrică la petrecerea VIVA! Party influencers 2023! A purtat colanți și pantofi sport cu platformă

Citește și:Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Citește și:Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Citește și:A murit mama Emiliei Popescu. Malou Iosif a încetat din viață la 98 de ani: „Dumnezeu să te odihnească…”

Denise Rifai, ținută sexy la VIVA! Party Influencers 2023

Denise Rifai a reușit să atragă din nou toate privirile! Prezentatoarea tv de la Kanal D a pășit pe covorul roșu al petrecerii VIVA! Party Influencers 2023 și a optat pentru un outfit sexy și casual. Vedeta TV a purtat un corset negru, fără bretele pe care l-a asortat cu blugi negri și cu sandale cu bretele, în aceeași nuanță. Asta nu e tot! Denise Rifai și-a lăsat părul pe spate și ales un machiaj discret, asortându-l cu întrega ținută. Prezentatoarea Tv a fost cu siguranță o prezentă inedită și a dovedit încă o dată că este foarte atentă la detalii.

Pe covorul roșu de la VIVA! Party Influencers 2023 vedetele și-au făcut apariția, conform dress code-ului. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele influenceri, oameni de telviziune au răspuns invitației noastre.

VIVA! Influencers Party 2023, cea mai tare petrecere a toamnei, e în plină desfășurare, începând cu ora 19:00. Influencerii și vedetele care ne-au onorat invitația au defilat încă din primele minute mai ceva ca pe covorul roșu, în ținute care mai de care mai spectaculoase, ce le-au pus în valoare atuurile. Printre aparițiile care ne-au cucerit se numără Anamaria Prodan, Cristina Cioran, Ana Pîrvulescu, Iuliana Marciuc, Denise Rifai. La fel ca în edițiile anterioare, și de această dată, mare parte din invitații noștri celebri au respectat întocmai tematica. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2023, vedetele au avut de respectat un dress code atipic și colorat, pentru care influencerii și-au dat frâu liber imaginației. „Embrace the colors of nature’.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Cannasen, Farmasi, Herbalife, BioOil, Forcapil, Dr Fiterman, Stella Artois, înghețata La Strada, Tanqueray, Idyllic events și Musik Sound.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton