Designerul Jacquemus și soțul său, Marco Maestri, au devenit părinți de gemeni: "Bine ați venit pe pământ, iubirile noastre". Prima fotografie cu Mia și Sun

 Dumba Gabriela
.

Designerul Jacquemus și soțul său, Marco Maestri, au devenit părinți de gemeni, Mia și Sun fiind primii lor copii. Creatorul de modă francez a dat marea veste pe Instagram și a postat, totodată, și o fotografie cu cei doi copii, cărora le-a urat „Bun venit pe pământ”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simon Porte Jacquemus și-a anunțat logodna cu Marco Maestri, iubitul pe care îl are încă din anul 2018, iar în 2022 s-au căsătorit în Franța, în prezența prietenei lor apropiate Dua Lipa. Acum, visul lor de a deveni părinți a prins viață și au anunțat că au doi copii gemeni, un băiat și o fetiță.

Mariage de Simon Porte Jacquemus et Marco Maestri à CharlevalMariage de Simon Porte Jacquemus et Marco Maestri à Charleval

Jacquemus și Marco Maestri au devenit părinți de gemeni

Gemenii cuplului Simon Porte Jacquemus – Marco Maestri, un băiat și o fetiță, au fost văzuți purtând brățări de spital care au dezvăluit că s-au născut sâmbătă, 20 aprilie. Simon și Marco s-au bucurat că „visele lor au devenit realitate' după ce au întâmpinat bebelușii pe care i-au numit Mia și Sun.

„MIA și SUN, bine ați venit pe pământ, iubirile noastre. Vă iubim atât de mult. Visul nostru a devenit realitate cu voi. Papa Marco și Papa Simon', a scris Jacquemus pe Instagram.

Prietenii celebri ai cuplului, printre care Victoria Beckham, Lila, fiica lui Kate Moss și Vas J Morgan, au transmis mesaje emoționante în comentarii pentru a-i felicita pe cei doi. Victoria a scris: „Felicitări! Sunt atât de fericită pentru voi amândoi!!!!. Atâtea sărutări xxxx'. Lila Moss a adăugat: „Felicitări! sunt atât de fericită pentru voi'. Ashley Graham a scris: „awwwwwww felicitări!!!!!'. 

Citește și: Jador i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui, Oana Ciocan. Ce spune despre viitoarea soacră: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine’

Citește și: De ce s-a ras în cap Erika Isac, interpreta piesei Macarena: „Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să-mi pun perucă ceva timp. Mă rad pentru că…’ / Cum arată acum

Simon Porte Jacquemus și Marco Maestri au avut o nuntă de poveste în Sudul Franței

Simon și Marco s-au căsătorit în Franța în 2022, la primăria din Charleval. Designerul a fost condus de bunica sa, Liline, iar după încheierea ceremoniei, cei doi miri au mers, într-o mașină decapotabilă, către petrecerea care a avut loc la Château de Bonneval.

Sudul Franței are o semnificație aparte pentru designer – acesta s-a născut acolo, și totodată a invocat în multiple rânduri estetica regiunii în colecțiile sale și în decorul în care le prezintă, potrivit elle.ro.

Dress-code-ul nunții dintre Jacquemus și Marco Maestri a fost unul atipic, dar în ton cu estetica preferată de designer. Oaspeții, printre care s-au numărat superstarul Dua Lipa, designerul de pantofi cu origini românești Amina Muaddi, modele precum Tina Kunakey, actuala parteneră a lui Vincent Cassell (fostul soț al Monicăi Bellucci), Mica Arganaraz sau designerița Jeanne Damas au purtat alb sau tonuri de bej.

Dua Lipa a atras toate privirile într-o rochie albă complet transparentă, cu o despicătură adâncă pe coapsă și cu broderie florală fină, realizată, evident, de mire.

Cum s-au cunoscut Simon Porte Jacquemus și Marco Maestri

Marco Maestri este directorul agenției de strategie și analiză digitală Yoann and Marco, pe care a fondat-o împreună cu fratele său, Yoann. Maestri s-a cunoscut, de altfel, cu Jacquemus prin intermediul fratelui său, Yoann.

Acesta este un jucător profesionist de rugby, și a fost, totodată, imaginea primei campanii realizate de Jacquemus pentru prima sa colecție de modă masculină. Astfel, cei doi au ajuns să ia prânzul împreună, iar ce a urmat a fost o relație fericită care a condus la nunta care a avut loc pe 27 august 2023.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton