Destinul lui Kate Middleton, marcat de un eveniment neașteptat. Ce au descoperit astrologii

 Tudorache Simona
.

Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer, iar mesajul ei a șocat o lume întreagă. După câte se pare, însă, acest eveniment ar fi fost prevăzut în harta ei astrologică. Soția prințului William ar avea, conform astrologilor, un destin marcat de anumite evenimente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Kate, Prințesa de Wales, are un „destin profund și puternic din cauza unui eveniment astrologic care a avut loc în ziua în care s-a născut, susține un astrolog.

The Duchess of Cambridge visits St Catherine’s Primary SchoolThe Duchess of Cambridge visits St Catherine’s Primary School

Kate Middleton, încercată greu de destin

Kate Middleton a intrat într-un nou rol în septembrie anul trecut, când regina Elisabeta a II-a a murit, iar ea a devenit noua Prințesă de Wales. Luna aceasta, Kate Middleton și-a lansat și noua campanie Shaping Us, despre care se spune că este marea ei operă, dar a anunțat și lupta dură pe care o duce cu o boală nemiloasă. Dar ce mai pregătesc astrele pentru frumoasa Kate Middleton? Un astrolog a dezvăluit cum soția lui William va obține mai multă „atenție internațională'.

A venit pe această lume pentru un destin profund, puternic. Una dintre cele mai importante aliniamente de pe diagrama astrologică a lui Kate este Jupiter care stă față în față cu casa profesiei și a aspirațiilor, ceea ce o face să aibă capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu când vine vorba de poziția sa publică și de lume', au spus astrologii citați de publicația express.co.uk.

Citește și: De ce s-a mutat Gabriel Dorobanțu la țară, în urmă cu 23 de ani: „Pentru mine a fost o încercare și, totodată, o mare surpriză să descopăr…”

Citește și: Cine este soțul lui Carmen Grebenișan. Cu ce se ocupă Alex Militaru

Citește și: Cum își câștigă Raluca Moianu banii de când nu mai apare la TV. Ce beneficii a avut după ce s-a spus că are cele mai frumoase picioare din showbiz: „Un aspect plăcut te ajută”

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc i-au luat fiului lor un apartament. David are 18 ani și va pleca la studii în Olanda

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: 'Strângerea ei de mână sugerează…' Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Kate Middleton are 42 de ani și e Capricorn

Kate, Prințesa de Wales s-a născut pe 9 ianuarie 1982, așadar este Capricorn , dar are Luna în Rac, lucru care o face extrem de „sensibilă', susține un astrolog.

Astrologul Kyle Thomas precizează că diagrama o prezintă pe Kate ca pe cineva care „a devenit un maestru în gestionarea conflictelor și echilibrului'. De asemenea, se comportă perfect, așa cum a modelat-o Regina Elisabeta a II-a; muncește din greu și se ridică deasupra situațiilor dificile.

Chiar și felul ei grațios de se comporta ar fi legat de Jupiter și Mijlocul Cerului', mai spun specialiștii.

În viața de familie, Capricornii tind să fie autoritari și să impună o anumită disciplină. Cer de la copiii lor realizări, însă știu și să ofere sprijin și alinare, atunci când este cazul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton