Detalii alarmante despre starea de sănătate a lui Alain Delon, la 88 de ani. Actorul spune că "vrea să moară şi că viaţa s-a terminat"

 Dumba Gabriela
.

Apar detalii alarmante despre starea de sănătate a lui Alain Delon! Actorul în vârstă de 88 de ani i-ar fi spus unui medic, în timpul unei investigații a Poliției la domiciliul său din Douchy, în luna iulie a anului trecut, că vrea să moară și viața s-a terminat pentru el. Un raport medical recent relevă că Alain Delon este extrem de slăbit psihologic și fizic și prezintă un risc suicidar major.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

„Risc suicidar major', „abolirea totală a discernământului său', „dureri difuze permanente' – acestea sunt conluziile medicilor, după o evaluare amănunțită a lui Alain Delon, efectuată asupra actorului în perioada 13 septembrie și 4 octombrie 2023. Acest raport medical a fost efectuat în cadrul anchetei privind plângerea depusă de copiii actorului împotriva japonezei Hiromi Rollin, scrie g4media, care citează BFM TV.

Funeral ceremony for late French actor Jean-Paul Belmondo in Paris.Funeral ceremony for late French actor Jean-Paul Belmondo in Paris.

Cum se mai simte Alain Delon, la 88 de ani, după ce ar fi declarat că vrea să moară

Fiul cel mare, Anthony Delon, a depus o plângere pentru „violență deliberată și sechestrare a unei persoane vulnerabile, abuz de slăbiciune și hărțuire morală', împotriva lui Hiromi Rollin, asistenta şi partenera lui Alain Delon.

Femeia a fost acuzată că a exercitat de-a lungul anilor o influenţă din ce în ce mai presantă asupra bărbatului, ajungând până acolo încât să-l izoleze de cei dragi şi de prietenii cu scopul de a pune mâna pe moştenire. Cazul a fost închis la începutul lunii ianuarie, dar zvonurile recente aruncă o lumină îngrijorătoare asupra condiţiilor unuia dintre monştrii sacri ai cinematografiei franceze.

În raportul său, medicul descrie starea de sănătate şi starea psihică a vedetei, afirmând că „moralul lui era slab'. „Dialogul este dificil şi răspunsurile nu sunt foarte expresive, uneori clătinând din cap sau ridicând degetul mare de la mâna dreaptă pentru a confirma'.

Durerile sufletești sunt însoțite, permanent, de dureri fizice, și acestea consemnate în raportul medical. Medicii au remarcat o „deteriorare a stării generale a octogenarului', cu rapoarte de căderi și insuficiență cardiacă. Pentru Alain Delon, aceste probleme s-au reflectat în „dureri difuze și permanente pe tot corpul'.

Citește și: Tavi Clonda o susține pe Eva Măruță, după debutul ei în filmul „Tati part-time': „Un rol principal e o provocare foarte mare pentru un copil de 8 ani…'/ Și copiii lui au fost criticați pe social media

Citește și: Cristina Șișcanu, uimită de salariul cerut de o menajeră pentru a o angaja: „Vine cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Oameni buni, ați înnebunit?’

Raportul de expertiză nu a constatat nicio „violență fizică' împotriva sa. Tot din raportul menționat reiese că starea fizică și psihică a lui Alain Delon se deteriorează treptat. Până în august 2021, capacitățile sale intelectuale au fost „conservate'. Lucrurile s-au complicat apoi, cu o perioadă cuprinsă între septembrie 2021 și iunie 2023, când expertul a detectat „o alterare a capacităților mentale cu o afectare semnificativă a discernământului'.

În ultima perioadă, din iulie 2023, expertul a concluzionat că a existat o „alterare majoră a sănătății sale mintale (…) care a dus la abolirea totală a discernământului său'.

Ultimele dorințe ale lui Alain Delon

În ianuarie 2023, Alain Delon a semnat o declarație de directive prealabile în care a declarat că se temea să „moară de boală' și că a o vedea pe fiica sa, Anouchka, era cea mai mare plăcere a sa.

Apoi, într-o declarație semnată în iulie 2023, el a afirmat că dorește „să fie tratat în Franța și să rămână în casa sa din Douchy', contrar dorinței fiicei sale, care dorea să-l mute în Elveția.

De altfel, acesta este unul dintre motivele de ceartă dintre copiii lui Alain. De la începutul lunii ianuarie, cei trei frați duc un război, fiecare jurând că va apăra cât mai bine interesele tatălui. Anouchka Delon cere ca acesta să fie tratat în Elveţia, unde ea locuieşte, în timp ce Anthony şi Alain-Fabien spun că respectă dorinţa tatălui lor de a muri la proprietatea sa din Douchy, Franța. Și iată că băieții au dreptate.

Anouchka îşi acuză fraţii că i-au pus în pericol viaţa actorului şi susţine că aceştia ar fi vrut să-şi ducă tatăl în Elveţia pentru ca acesta să poată continua să fie tratat acolo.

Pe plan juridic, Alain-Fabien a depus la 22 decembrie o plângere împotriva sorei lui, Anouchka, pentru „abuz de slăbiciune' în detrimentul tatălui lor. La rândul său, Anthony a declarat pentru Paris Match că a depus o plângere împotriva ei, acuzând-o că nu l-a informat că tatăl lor nu a reuşit să treacă „cinci teste cognitive' între 2019 şi 2022, citează libertateapentrufemei.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton