Detaliu straniu în cazul morții lui DJ Lalla: "Am crezut că e un manechin". A fost găsită fără suflare, doar în lenjerie intimă și tricou, pe plaja din Mamaia

 Oana Pantazi
.

DJ Lalla a fost găsită, ieri, moartă pe plaja din Mamaia de către niște turiști, iar cei care o cunosc au observat un detaliu straniu. Tânăra, care avea grijă de imaginea ei, a fost găsită într-o ținută neașteptată. Deși s-a spus că artista ar fi recurs la un gest necugetat din cauza depresiei, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Detaliu straniu în cazul morții lui DJ Lalla. Vestea că DJ Lalla, a fost găsită moartă a fost una șocantă pentru prietenii ei, chiar dacă aceștia au realizat că, în ultima perioadă, se petrecuseră niște schimbări cu ea. De altfel, și tatăl tinerei a dezvăluit că aceasta se afla sub tratament pentru depresie, după ce, în urmă cu o lună, se internase în spital din același motiv. Deși, după spusele acestuia, de ceva timp fiica se se simțea mai bine, iată că lucrurile stăteau cu totul altfel. Iată care este detaliul care i-a uimit pe cei care o cunoșteau pe tânără!

laura-rosca-dj-lalla-tanara-gasita-moarta-plaja-mamaia-860507-2laura-rosca-dj-lalla-tanara-gasita-moarta-plaja-mamaia-860507-2

Detaliu straniu în cazul morții lui DJ Lalla

Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord de niște turiști care se plimbau. Tânăra, care locuia în Turda, jud, Cluj, a fost recunoscută după tatuaje și o brățară pe care o purta la mână. Familia artistei a dezvăluit că tânăra suferea de depresie, iar mama ei chiar a căutat un medic psihiatru în Turda. Deși s-a spus că artista ar fi recurs la un gest necugetat, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată.

„Am crezut că este un manechin și când m-am apropiat am văzut cadavrul și am sunat la 112. Speram să fie încă în viață când am sunat la 112, dar nu…', a spus o femeie din grupul celor care au găsit-o pe DJ Lalla, pentru știrileprotv.ro

Un detaliu care a ridicat semne de întrebare este faptul că, deși era extrem de atentă la cum se îmbrăca, inclusiv atunci când ieșea pe plajă, DJ Lalla a fost găsită doar în lenjerie intimă și tricou, în timp ce la mâini și picioare avea mai multe brățări, iar la gât – un colier.

„S-a înecat. Acum nu știm dacă e singura persoană care a intrat sau sunt mai multe persoane', a spus un salvamar, conform sursei citate.

DJ Lalla se trata de depresie și fusese internată

Dat fiind că DJ Lalla adora, printre altele, plimbările cu iahtul, inițial, nu a fost exclusă nici varianta ca înainte să fie găsită moartă să se fi aflat pe o ambarcațiune în larg. Așa cum poliția nu a exclus nici varianta sinuciderii. Ulterior, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată.

„Bucură-te de fiecare clipă pe care o ai pentru că în viață nu poți da timpul înapoi. Poți să ai în schimb amintiri. Și asigură-te că totul merită', astfel li se prezenta DJ Lalla fanilor ei din social media, dar iată că viața ei s-a stins înainte de vreme. Și sunt tot mai multe voci care spun că depresia ar fi fost la mijloc. De altfel, în ultima ei postare de pe Instagram DJ Lalla a folosit, printre altele, şi tag-ul „Fvckdepression’. Nimeni nu s-a gândit însă că ar putea să facă un gest extrem.

Stilul de viață luxos pe care îl afișa, petrecerile, călătoriile… nimic din toate astea nu ar fi dus spre deznodământul recent, iar asta spune multe despre cât de înșelătoare poate fi social media. Abia după moartea tinerei au ieșit la iveală detalii neștiute… Cu ceva timp în urmă, mama tinerei făcea un apel disperat în social media, încercând să găsească un terapeut. Tatăl ei nu exclude nici el sinuciderea, mărturisind că fiica lui avusese recent probleme din cauza depresiei pentru care se trata.

Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine‘, a declarat tatăl ei, conform Antena 3 CNN.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton