Marea dezamăgire a lui Cătălin Cazacu, după despărțirea de Ramona Olaru: "Cine face ca mine, ca mine să pățească"

 Dumba Gabriela
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit definitiv, se pare, însă întreaga lor relație a fost una cu certuri frecvente și despărțiri temporare. Cu toate astea, Cătălin Cazacu era convins că Ramona este femeia alături de care va rămâne mult timp și a acceptat să-și schimbe apartamentul de dragul ei. Acum, a rămas cu mobilă roz și rândunele pe tavan, se plânge Cătălin Cazacu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși au petrecut Revelionul împreună, în vacanță, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio când s-au întors în țară. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' are un nou iubit și Cătălin, la rândul său, a avut și el o altă relație care s-a încheiat după scurt timp.

ramona-olaru-si-catalin-cazacu-5ramona-olaru-si-catalin-cazacu-5

Ce-l doare cel mai rău pe Cătălin Cazacu după despărțirea de Ramona Olaru

Pentru că Ramona a fost singura femeie care l-a convins să renunțe la „cuibul' lui de burlac, Cătălin Cazacu a dezvăluit că nu poate să se obișnuiască cu noul spațiu după plecarea ei.

„Eu am un apartament de patru camere din care două sunt dressing-uri. Din care unul are rândunele pe tavan, verzi, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o „insulă' mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede eu pe bijuterii „sparg'.

Cu cât îți spun, cu atât simt durerea mai mare. E ca la preot: te duci, te spovedești și apoi speri că îți trece. Dar ca să completăm, să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu să îți zic nuanța, dar oricum e o nuanță din asta de-a voastră, că bărbații dacă știu mai mult de trei culori nu este ok', a povestit Cazacu pentru EGO.ro, completând că mai deschide ușa de la camera special amenajată pentru Ramona și o privește cu nostalgie:

„Este gata. Îl țin închis. Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe'.

Citește și: Cum se înțelege Damian Drăghici cu logodnica lui, după nașterea fiului lor: „Lucrurile se schimbă, e normal

Citește și:De ce nu a mers Jean Gavril cu soţia în America Express. Fratele lui, Dinu, l-a dat de gol: „De mine nu poate să divorțeze

Citește și:Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat

Cătălin Cazacu regretă casa lui de burlac

Cătălin Cazacu regretă că în urma acestei despărțiri s-a ales și cu un apartament nu foarte pe placul lui, recunoscând că îi este extrem de dor de casa pe care și-o amenajase după propriile lui gusturi și activități.

„Eu acum în interiorul meu plâng. Exact cum spuneai, era un apartament de burlac. Exact asta era partea bună a apartamentului. Asta era ce avea apartamentul mai bun. Deci era un apartament care avea led-uri roșii, scaun de masaj, perne imense de stat când mă jucam pe TV, aveam mașină de făcut popcorn.

Deci era o sală de cinematograf, cu sală de masaj, cu un spa, cu ce voiai, tu, cu tot, și cu o cameră de oaspeți', a mai declarat ușor dezamăgit sportivul.

„Sunt cel mai bun exemplu și așa trebuie să țineți minte. Cine face ca mine, ca mine să pățească. Punct și de la capăt', a concluzionat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton