Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiica sa, Eva, în direct, la Pro TV: "Ai venit să chiulești. Hai să începem mai repede"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Măruță a apărut alături de fiica sa în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Prezentatorul tv a fost însoțit de Eva, care s-a asigurat că tatăl său muncește cu spor. Mai mult, aceasta nu l-a lăsat pe moderatorul tv să o sărute pe Andra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiica sa, Eva, în direct, la Pro TV. Astăzi, de 1 Mai, prezentatorul le-a făcut o surpriză fanilor săi și a venit însoțit de fiica sa, Eva. Invitată să cânte câteva refrene tradiționale din țara noastră a fost și Andra, iar la un moment dat, Măruță a fost nevoit să îi ceară voie fiicei sale să-și sărute soția.

eva marutaeva maruta

Eva Măruță l-a însoțit pe tatăl ei în emisiunea pe care o prezintă în fiecare după-amiază la Pro TV și s-a asigurat că acesta își face meseria. Cătălin Măruță a primit indicații din partea fiicei sale, care a fost prezentă încă de la începutul ediției de luni.

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic: „Te iubesc mult de tot, mor după tine'. Cum a reacționat Eva

Citește și:Cum a devenit Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, virală pe TikTok: „Dă-l afară din mașină'

Citește și:Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: 'Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți…'

Citește și:Ce cadou a primit Alina Laufer de la fiica adolescentă, de ziua ei: „Știe ea ce să îmi cumpere și ce îmi place'

Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiica sa, Eva, în direct, la Pro TV

De 1 Mai, Cătălin Măruță a venit însoțit la muncă de fiica sa, Eva Măruță. Prezentatorul tv și-a început ediția de luni a emisiunii sub atenta supraveghere a fiicei sale. Eva Măruță i-a dat indicații tatălui său și chiar s-a asigurat că acesta își face meseria cum se cuvine. Alături de ea a fost și Andra, care a cântat câteva refrene cunoscute din țara noastră. Cătălin Măruță a avut nevoie de aprobarea fiicei sale pentru a o săruta pe Andra. După ce a stat putin pe gânduri și și-a întâmpinat mama cu un pupic, Eva și-a dat acordul. „Ce romantic!'. După ce a văzut reacția fiicei sale, Măruță le-a povestit telespectatorilor că a fost luat la rost de Eva.

„Cum adică ‘ce romantic? Eva, de când am început emisiunea, oameni buni, m-a luat la rost.M-am dus la ea și mi-a spus direct, ‘Hai odată să începi!. Apoi m-am dus să o chem pe Andra și mi-a zis, ‘Să trecem la treabă și ce romantic E romantic', a spus prezentatorul tv.

Eva Măruță, replică inedită pentru tatăl ei, Cătălin Măruță

Eva Măruță are o relație specială cu părinții săi, iar după ce a auzit declarațiile făcute de tatăl său, replica micuței nu a întârziat să apară. „Ce, ai venit la muncă ca să chiulești?', i-a spus Eva tatălui său. „Ca să chiulesc? Nu, am venit la muncă ca să muncesc!', a spus Măruță. 

 „Păi, hai să începem mai repede', i-a mai spus serioasă Eva lui Cătălin Măruță. „Hai să începem mai repede!. Bravo! Ai venit tu repede aicea. Să faci tu ordine la emisiune. Nu e suficient că am o șefă în regia de emisie!', a reacționat moderatorul. „Ai o șefă. Dar și eu trebuie să fiu cu tine pentru că sunt fata ta', a mai completat Eva.

Cătălin Măruță, adevărul despre relația cu cei doi copii

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiat și o fată, Eva și David, cu care au o relație specială. În urmă cu ceva timp, prezentatorul tv a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi. Cătălin Măruță a spus că el și soția lui au știut mereu cum să gestioneze situația și nu s-au certat din cauza copiilor.

„Suntem cam pe aceeași lungime de undă. Poate eu vreau să fiu mai sever sau că nu au respectat ceva, vine Andra și schimbă povestea. E Andra supărată, vin eu și schimb.Fiecare vrea atenție, vrea să stai mai mult timp cu el. Ieri, David avea chitară și nu a putut să meargă, iar Eva a mers cu Andra și și-a luat un costum de dans', a spus Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton