Ce dialog a avut Smiley cu polițiștii, când i-au suspendat carnetul pentru depășirea vitezei: "Mi-a zis și polițistul ,domnule, dar nu ați fost atent la... N-am fost, că vorbeam la telefon"

.

Ce dialog a avut Smiley cu polițiștii, atunci când i-au suspendat carnetul pentru depășirea vitezei. Smiley s-a trezit cu permisul de conducere suspendat, după ce Poliția Rutieră l-a prins pe artist că a depășit viteza limită. Acum, Smiley spune cum a decurs discuția cu agenții de poliție care l-au oprit și cum s-au purtat cu artistul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley a avut parte de ghinion în timp ce conducea spre Tulcea. Din neatenție, soțul Ginei Pistol a depășit limita de viteză de 50 de km pe porțiunea respectivă și a fost reperat imediat de Brigada Rutieră. Artistul a fost oprit de agenți, care i-au suspendat permisul pentru o perioadă de timp. Juratul de la Vocea României spune ce dialog a purtat cu polițiștii atunci când i-au suspendat permisul de conducere.

smiley-1smiley-1

Ce dialog a avut Smiley cu polițiștii, atunci când i-au suspendat carnetul pentru depășirea vitezei

Smiley nu este foarte afectat de faptul că a rămas fără permis de conducere, din contră, artistul spune că îi place să se afle scaunul din dreapta. Artistul nu s-a ferit să dezvăluie, în detaliu, și cum a ajuns într-o astfel de situație. Smiley spune că agenții de poliție au fost politicoși cu el și l-au atenționat că a depășit limita de viteză, care, în zona respectivă, era de 50 de km/h. Cântărețul și-a recunoscut greșeala, însă îi pare bine că a luat o pauză de la șofat.

Citește și: „M-am confruntat cu depresie, burnout și sindromul copilului sărac’. Gina Pistol, adevărul despre retragerea din televiziune. Ce probleme de sănătate a avut și reacția lui Smiley / EXCLUSIV

Citește și: Cum i-au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor, Josephine: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cristi Borcea recunoaște că și-a înșelat fostele soții: „Am fost cu cine mi-am propus. Când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers'. Valentina Pelinel l-a cumințit

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au plâns la America Express după ce au citit scrisorile de la copiii lor: „Nimic nu este mai greu decât dorul de casă și de copii…'

„Mi-a zis și polițistul «domnule, dar nu ați fost atent la mașină?». Zic «n-am fost atent, că vorbeam și la telefon». Dar nu eram atent să văd semnul. Nu aveam nici viteză foarte mare, nu eram nici în localitate, când sunt în localitate nu merg cu viteză mare. Fiind linie dreaptă, am zis că la 100 km/h nu se simte, dar n-am protestat cu nimic. I-am dat carnetul, să fiți sănătoși!

Au fost cât se poate de normali. Mi-au cerut mai întâi actele, le-am dat toate actele și dup-aia mi-au spus «știți că ați depășit viteza?!». Zic «aaaa, gata, hai că am scăpat de carnet».

104 km/h sau 105 km/h. Nu eram într-o localitate, chiar nu eram într-o localitate. Mergeam pe drumul care duce spre Tulcea, care e drum drept, nu e nicio localitate. Există un semn de 50 km/h, pe care eu nu l-am văzut.”, a spus Smiley pentru CanCan.ro.

Cum o răsplătește Smiley pe Gina Pistol, de fiecare dată când îl conduce cu mașina

Smiley a împărtășit fanilor cum se descurcă cu deplasările la o lună după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Artistul e nevoit să apeleze, din când în când, la bunăvoința soției sau a prietenilor săi, pentru a se deplasa cu mașina. Gina Pistol este cea care, acum, îl conduce pe soțul ei cu mașina. Totuși pentru serviciile ei, Smiley trebuie să „achite' cu anumite treburi casnice.

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața’, a spus Smiley pe Instagram. „Sunt foarte fericită că nu ai permis’, se aude spunând fosta prezentatoare.

„În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung, cu Uber, cu taxi, cu autubuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu-mi ia mult pentru fiecare transport’, povestește artistul, în timp ce Gina zice: „Stai că nu s-a încheiat luna„Mă treci pe caiet, nu? Deci soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul, mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc’, continuă amuzat Smiley. Într-un alt Story, cântărețul dezvăluie cum o „plătește’ pe soția sa pentru ajutorul acordat în această perioadă: „Ca să-mi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua’.

Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton