Diana Bart explică de ce nu a fost la înmormântarea tatălui ei, acum 7 ani: "Fratele meu a filmat totul, dar nici în ziua de azi nu m-am uitat. Simt că nu sunt pregătită"

 Dumba Gabriela
.

Diana Bart rememorează momentul în care tatăl său a plecat din această lume, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Prezentatoarea Prima TV era însărcinată atunci și nu și-a putut conduce tatăl pe ultimul drum, însă principalul motiv a fost acela că a vrut să rămână cu o altă imagine a părintelui iubit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Tatăl Dianei Bart a murit în 2017, în urma unui cancer, cu două săptămâni înainte ca ea să devină mamă pentru prima oară. Din acest motiv, medicul i-a recomandat să nu meargă la înmormântare pentru că ar fi putut naște acolo, din cauza șocului.

diana-bartdiana-bart

Diana Bart nu a mers la înmormântarea tatălui ei, însă fratele i-a filmat funeraliile

Cu lacrimi în ochi, Diana Bart povestește că fratele său i-a filmat funeraliile tatălui. Vedeta Prima TV nu a putut vedea, însă, imaginile și speră să fie vreodată pregătită să asiste, chiar și la ani distanță, la un moment atât de trist.

„Eu am simțit foarte multe lucruri, eu am avut o legătură foarte puternică cu tata. La un moment dat mi-a venit o cală în minte și în momentul în care pictam cala aia am simțit o senzație foarte ciudată în stomac. Și am zis, Doamne, sper să nu aibă legătură cu tata. Și tot încercam să spun nu, nu are cum, pentru că mâine îl externează, o să fie bine.

A doua zi dimineață m-am trezit, l-am sunat, deja aveam același nod în stomac. Nu mi-a răspuns, bineînțeles. După vreo jumătate de oră m-a sunat frate-miu și mi-a zis: Diana, tata s-a dus (…). M-am învinovățit, că am zis, măi, poate am atras eu. Și în toată perioada asta m-am autoeducat să înțeleg lucrurile la un alt nivel și drept urmare am reușit cumva să iau viața tatălui de la început, până în momentul acela, și să înțeleg și de ce a ales să plece în acest fel.

Eu la înmormântarea lui nu am putut să mă duc. Fratele meu chiar a filmat înmormântarea și mi-a zis: te vei uita când vei fi pregătită. Nici în ziua de azi nu m-am uitat. Eu mi-l amintesc așa cum e și nu sunt pregătită. Cu siguranță mă voi uita, dar mă voi uita peste ani de zile. Simt că acum nu sunt pregătită, pentru că nu vreau să distorsionez deloc imaginea lui', a dezvăluit, cu emoție, Diana Bart, în podcastul „Super Oameni', care va fi difuzat pe 5 august, de la ora 18:00.

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: „Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple…’. Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au scăpat de faliment, după ce judecătorii au respins cererea făcută de creditori, în cazul clinicii pe care o dețin. Ce a decis instanța

„Simțeam că urmează să mor și eu de inimă. Ceea ce s-a întâmplat cu tata mi-a declanșat atacuri de panică severe. Simțeam că mor', a mai spus Diana Bart.

Semnul divin pe care Diana Bart l-a primit în ziua înmormântării tatălui ei

În ziua înmormântării, Diana Bart a mers la o mănăstire, unde a cerut și primit un semn de la Divinitate.

„Am zis: „Doamne, dă-mi un semn că tata este bine'. Biserica era luminată doar de lumină naturală, nicio altă lumină. Era înnorat. Mă chinuiam să văd în cartea de rugăciuni. A venit o rază de soare pe cartea de rugăciuni două ore cât am stat.

Mi-am dat seama că Universul lucrează în jurul nostru. Trebuie să vedem partea mai plină a paharului. De ce să-mi încarc sufletul? Din momentul acela am fost mult mai atentă la ce se întâmpla în jurul meu’, a povestit Diana Bart.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton