Diana Bișinicu, lucruri neștiute despre divorțul de Cătălin Andrieș. Cum și-a ținut fiica departe de suferință: „Copiii noștri când ne văd într-o situație depresivă, triști, supărați și ne văd că ne certăm cu cei de lângă noi, au impresia că este vina lor"

 Tudorache Simona
.

Diana Bișinicu a divorțat de soțul ei, Cătălin Andrieș, în secret și a evitat întotdeauna să dea detalii despre despărțire. Artista face acum lumină și recunoaște că fetița ei a fost afectată de această separare, dar ea a făcut tot posibilul să o îndepărteze de momentele de tristețe și să o țină la distanță de neînțelegerile dintre ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Diana Bișinicu  și Cătălin Andrieș au fost căsătoriți timp de 10 ani și păreau extrem de fericiți împreună. Ei au fost cununați de Gabriela Cristea și Marcel Toader, pe vremea când formau un cuplu și păreau să împartă o poveste frumoasă de viață. Diana Bișinicu se află și acum în relații bune cu prezentatoarea de la Antena Stars, care îi e nașă.

diana-bisinicu-54diana-bisinicu-54


Cum a trecut Diana Bișinicu peste divorț și ce a făcut ca fiica lor să nu fie afectată de despărțire

Diana Bișinicu a încercat să își țină fiica departe de suferința divorțului. „Copiii noștri când ne văd într-o situație depresivă, triști, supărați, ne văd că ne certăm cu cei de lângă noi, au impresia că este vina lor. Este important să-i asigurăm că nu au nicio vină. Este important să fim noi în echilibru, să muncim pentru asta zilnic și să nu punem copiii în situația de a fi răniți' , a spus Diana Bișinicu pentru Cancan.

Cum se împacă Riana cu tatăl ei

Diana Bișinicu e cea care ține mult la educația fiicei ei și, uneori, poate fi ceva mai autoritară. În schimb, fostul ei soț, Cătălin, îi permite mai multe Rianei.  

„Când se întâlnesc se înțeleg minunat, se joacă. Ei parcă sunt frați, nu sunt tată-fiică. Se înțeleg foarte bine. Eu sunt cea care are reguli, stricte, ferme. Însă întotdeauna îi spun că o iubesc, însă datoria mea de părinte este să-ți pun limite și reguli', mai spune artista.

Citește și: Cum a ajuns Cornelia Rednic să se tundă singură: „Nu am găsit foarfecă, am luat forfecuța de la unghii. Dacă ai puțină îndemânare, te descurci”

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Daliana Răducan și-a ales rochia de mireasă: „Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să…' / Cum a reacționat Răzvan Simion

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu vorbesc din ce în ce mai rar, după America Express: „Suntem foarte bine, dar separat. Ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult pentru că fiecare a evoluat în direcții complet diferite”

Citește și: Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primul salariu: „Mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine, m-am născut cu probleme. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani' / EXCLUSIV

Diana Bișinicu vrea să îi lase fiicei sale afacerea cu bijuterii

Diana Bișinicu își dorește ca afacerea cu bijuterii să fie preluată de fiica sa. Deși are doar 11 ani, Riana se pricepe foarte bine să le dea clienților detalii despre produsele pe care le vând.

 Eu îi explic de fiecare dată că de la mine are toate dragostea, însă o responsabilizez. Mâine, poimâine o să o aduc la târg să își câștige banii ei. Ea știe să vorbească cu clienții despre diamante, despre aur.  O iau cu mine la târgurile internaționale, îi arăt toate tendințele actuale ale lumii în materie de bijuterii. Și atunci ea știe că tot ce fac pentru ea este din iubire. 
Am învățat cum să-i construiesc și să-i clădesc o inteligență emoțională. Am învățat să nu o rănesc oricât de supărată aș fi. Întotdeauna mă gândesc că dacă am adus un copil pe lume datoria mea este să-l iubesc. Dar pentru a-i da ce este mai bun și mai frumos, trebuie să mă vindec eu și să fiu bine eu cu mine
' , mai spune Diana Bișinicu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton