Diana Bulimar recunoaște că se îndepărtase de părinții care locuiau la Timișoara, pe când concura la marile competiții. Cum s-au apropiat după retragerea ei din gimnastică: "Cam de 3-4 ani fac lucrul acesta. Mi-am promis..."

 Tudorache Simona
.

Diana Bulimar încearcă să petreacă mai mult timp cu părinții de când s-a retras din competițiile sportive. Ei locuiesc la Timișoare, gimnasta în București. Nu se văd atât de des pe cât și-ar dori, dar recuperează în vacanțe, pe care le petrec împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Diana Bulimar, părinții ei și iubitul ei, Radu Dumitrache, vor pleca în Tenerife luna viitoare, asta după ce au bifat Dubaiul anul trecut, iar de curând Thailanda, unde nu a fost rău deloc. Diana Bulimar și-a invitat și viitorii socri în această minunate călătorie, dar a fost refuzată.

diana-bulimar-82diana-bulimar-82

Cum își răsfață Diana Bulimar părinții

Diana Bulimar știe cum să își răsfețe părinții de când nu mai participă la concursuri. Deși locuiesc în orașe diferite, e cu sufletul alături de cei care au crescut-o și au protejat-o, iar uneori reușește să le facă și câte o surpriză.

„O vacanță a fost deja plănuită cu ai mei părinți, pentru că și-au dorit foarte mult să mergem în Spania, anul trecut ei mergând în Lisabona. Așa că vom merge în Tenerife în august. Asta este setată, pe lângă cele două nunți la care trebuie să mergem că așa este frumos printre prieteni. Ne-am stabilit cam atât vara asta, pentru că ne dorim de foarte mulți ani să mergem în iarnă la căldură', spune Diana Bulimar pentru Unica.ro.

Cine organizează vacanțele

Vedeta are un ajutor de nădejde din partea iubitului ei, care știe foarte bine să se descurce atunci când vine vorba de o țară străină.

„Eu 100% sunt cea care organizează tot. Sunt o tipă foarte punctuală, adică îmi place foarte mult să știu exact ce facem și când plecăm în altă țară să știu exact unde merg, ce fac.
În schimb, în momentul în care am pășit în altă țară sau în vacanță, eu nu mai exist. Creierul meu e lăsat în România, iar Radu este cu tot ce înseamnă google maps, tot ce înseamnă unde mâncăm, toate lucrurile astea. Deci practic aia e vacanța mea',
a mai spus Diana Bulimar.

Diana Bulimar își duce părinții în Tenerife

Antrenoarea pleacă de la o vreme în sejururi și cu părinții ei, de care se simte foarte legată. Anul trecut și-a dus mama în Dubai, a urmat apoi Thailanda, iar luna viitoare va fi Tenerife.

„Cam de 3-4 ani fac lucrul acesta. După ce am ieșit din sportul de performanță, nu mi-am imaginat că am nevoie să stau aproape de ei, să petrec timp cu ei, pentru că mă îndepărtasem destul de mult. De 3-4 ani de zile, mi-am promis măcar o vacanță împreună. Anul trecut am fost în Dubai de ziua mamei mele, pentru că își dorea. Anul acesta am fost în Thailanda, practic i-am cărat, ca să mai lase naibii Corfu, că numai în Corfu se merge. Anul ăsta s-a găsit oportunitatea să mergem și în Tenerife. Deci două vacanțe anul acesta. O să mergem ca o familie, dar suntem fani și city break-uri, doar noi doi', susține Diana Bulimar.

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Leonard Doroftei merge și își bea cafeaua la cimitir, la mama lui. Rana pe care marele sportiv nu o poate vindeca: „Nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi”

Citește și: Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune”

Citește și: Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu. Aflați în Grecia, cei doi au postat primele fotografii împreună / Cine este iubita fotbalistului

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Cum se înțelege Diana Bulimar cu socrii

Gimnasta se înțelege foarte bine și cu părinții iubitului ei, dar aceștia nu îi însoțesc în călătorii.

„Au zis că nu vor, că sunt ocupați, dar ei sunt mai aproape, sunt din Buzău, și atunci ne e mai ușor să mergem până acolo mai des decât Timișoara. Nicio șansă să se mute ai mei la București. Părinții mei nu sunt fani București, sunt acei oameni cărora nu le place agitația din București, le place Timișoara, le place că este liniștită, mie nu-mi place că este prea liniștită. Aici (n.r. în Bcuurești) îmi sunt toți prietenii. Am plecat de la vârsta de 10 ani. Deci pot să zic că nu mai sunt neapărat timișoreancă, sunt între acum, dar simțul bănățean e încă în mine, chiar dacă merg doar câteva zile pe an acasă', a mai spus Diana Bulimar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton