Diana Dumitrescu, declarație de dragoste neașteptată pentru soțul ei, Alin Boroi: „Dacă tu mori, mor și eu. Marea mea dragoste...” / Nu mai dorm împreună

 Calin Maria Bianca
.

Diana Dumitrescu, declarație de dragoste neașteptată pentru soțul ei, Alin Boroi. Toată lumea știe faptul că Diana Dumitrescu și soțul ei formează un cuplu de mai bine de un deceniu, chiar dacă în acte, sunt oficial soț și soție de 5 ani. Au împreună un copil minunat, însă la un moment dat, actrița declara că lucrurile nu mai sunt ca la început în mariajul lor. Iată ce declarație de dragoste siropoasă i-a făcut partenerului ei de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept o actriță desăvârșită și foarte apreciată, încă de când avea rolul principal în telenovela românească, Regina. Totuși, despre viața ei privată a încercat să nu dezvăluie foarte multe lucruri, însă nu a putut ascunde relația cu Alin Boroi, mai apoi mariajul și familia fericită pe care și-au format-o.

dumitrescu-diana6-1dumitrescu-diana6-1

Citește și: Diana Dumitrescu, schimbare de look majoră. A renunțat la blond: „Îmi place mult de tot”

Citește și: Cine e Alin Boroi, soțul Dianei Dumitrescu, noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa', de la Antena 1

Citește și: Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care a făcut o obsesie pentru ea: „Credea că avem o relație. Primesc amenințări și înjurături”

Citește și: De ce nu vrea Magdalena Chihaia să ia numele Maxer, dacă se căsătorește: „Aș fi confundată cu Deea. Fiecare…”. În ce relații e cu fosta soție a lui Dinu

Diana Dumitrescu, declarație de dragoste neașteptată pentru soțul ei, Alin Boroi

Odată cu venirea pe lume a fiului lor, relația dintre Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, s-a schimbat, asta mai ales după ce actrița a început să doarmă cu copilul. Fiul lor are acum patru ani, însă nu poate renunța la acest obicei de a dormi cu mama lui, iar Diana Dumitrescu nici nu vrea acest lucru se pare. Din declarațiile ei, nici nu mai împarte același pat cu soțul ei, ceea ce le-a adus câteva probleme în mariaj, însă acum se pare că totul merge foarte bine. Recent, a postat pe rețelele de socializare o poză cu Alin Boroi și o declarație de dragoste total neașteptată, la care fanii nu au putut să nu reacționeze.

„Dacă tu mori, mor și eu. Te iubesc! Marea mea dragoste și dragostea mea cea mare', a scris Diana Dumitrescu pe rețelele de socializare, în dreptul unei poze cu soțul ei, foarte emoționantă, în care dragostea li se citește pe față.

Deși a vorbit deseori despre încercările și situațiile dificile din mariajul ei, nu este pentru prima dată când Diana Dumitrescu își manifestă dragostea pentru soțul ei pe rețelele de socializare, în văzul tuturor.

Diana Dumitrescu: 'Eu și soțul meu nu dormim în același pat. Este singurul minus din relația noastră'

Diana Dumitrescu nu s-a sfiit și a vorbit și despre părțile mai puțin plăcute din viața ei de mamă și totodată din relația de cuplu. Mai concret, a dezvăluit că ea și soțul ei nu mai împart același pat de o perioadă destul de bună de timp, asta fiindcă fiul lor nu doarme fără ea. Totul a început, după ce micuțul Carol s-a îmbolnăvit, iar ea a adormit cu el, ca mai apoi să fie o obișnuință de care nu se poate desprinde momentan.

„Problema a fost că în momentul în care Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul.

Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră? De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin, că el își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută că sunt invizibilă pentru că vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și negăsindu-mă s-a panicat foarte tare că sunt invizibilă și a avut niște trăiri foarte puternice.(…)

Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm’, a dezvăluit Diana Dumitrescu în urmă cu mai mult timp.

Diana Dumitrescu a rămas însărcinată după numeroase încercări

Diana Dumitrescu se consideră, fără doar și poate, o femeie norocoasă și împlinită. Are un soț iubitor, pe care-l iubește foarte mult, după cum se poate vedea prin declarațiile de dragoste pe care le face, dar și un copil minunat. Ce-i drept, a rămas cu greu însărcinată, ba chiar i-a spus soțului ei să se despartă și să-și caute o femeie care poate să-i dăruiască un copil. Așa cum era de așteptat, Alin Baroi a refuzat, iar cu o lună înainte de a face fertilizarea în vitro, a apărut și copilul, ca printr-o minune.

„Măi, Aline, uite, este evident, încerc de foarte mulți ani, am probleme foarte mari. Ai două variante simple: ori rămâi cu mine și facem fertilizare in vitro, ori ne despărțim, îți găsești o fată tânără, care poate și așa mai departe„. A zis că nu, că sunt nebună, în niciun caz.

Am făcut o stimulare și nu a avut niciun rezultat. Un an și jumătate mai târziu, Alin a zis așa: „Hai să ne căsătorim și după ce ne căsătorim facem și fertilizarea in vitro„. Ne-am căsătorit și ne pregăteam să facem fertilizarea in vitro. În februarie trebuia să încep procedurile și în ianuarie, pe 16 ianuarie, fix de Sfântul Antonie, am aflat că sunt însărcinată cu Carol.„, a declarat Diana Dumitrescu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton