Diana Dumitrescu e dispusă să-i ierte orice soțului ei, inclusiv infidelitatea: „Importantă este familia, casa noastră și ce construim aici. Dacă sare pârleazul...”

 Calin Maria Bianca
.

Diana Dumitrescu a recunoscut că este dispusă să-i ierte orice soțului ei, inclusiv infidelitatea. Diana Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alin Boroi, de mai bine de 8 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un fiu adorabil. Ei bine însă, deși sunt o familie frumoasă, demnă de invidiat și mulți se întreabă care este secretul lor, îndrăgita vedeta a făcut o serie de declarații neașteptate, cu care a luat prin surprindere pe toată lumea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a trecut prin multe cumpene de-a lungul vieții, mai ales după divorțul de fostul ei soț. A fost în depresie și a suferit mult, însă Alin Boroi i-a fost alături în cele mai grele momente din viață, inclusiv atunci când era la un pas să își piardă speranța că va avea un copil. Ei bine, din fericire, a trecut cu bine peste toate încercările, iar acum se bucură de o familie frumoasă și multă liniște.

img-52-1img-52-1

Citește și: Diana Dumitrescu s-a luptat cu depresia, după divorțul de Ducu Ion: „A fost foarte greu. Ajungi până la gânduri negre de sinucidere”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Diana Dumitrescu și câte kilograme s-a îngrășat din cauza lor: „Există momente când îmi pierd moralul”

Citește și: Ce se întâmplă cu dosarul în care Culiță Sterp este judecat pentru accidentul din Cluj-Napoca: „Am avut pile la Dumnezeu'. Instanța a luat o decizie definitivă

Citește și: „Aranjam cu recepționerele, mă culcam în hol, după canapele'. Cum își câștiga Jean Paler banii la primele lui spectacole la mare și de ce se ascundea de jandarmi, în comunism / EXCLUSIV

Diana Dumitrescu a recunoscut că este dispusă să-i ierte orice soțului ei, inclusiv infidelitatea

Diana Dumitrescu și soțul ei au trecut prin multe suișuri și coborâșuri de când sunt împreună, însă chiar și așa, au reușit să lupte în continuare și să rămână la fel de uniți ca în prima zi. Ei bine, și pentru că tot ce au construit până acum este pe propriile puteri și lupte, Diana Dumitrescu e dispusă să treacă peste orice în căsnicia sa. Spre surprinderea tuturor a afirmat inclusiv că o să-l ierte dacă sare 'pârleazul' o dată, cu condiţia să rămână la stadiul de aventură şi nimic mai mult decât atât.

'Da! (n.r: i-ar ierta infidelitatea soțului). Pentru că, atât timp cât se întâmplă o singură dată şi sare pârleazul… shit happens şi aia e (n.red., râde). Importantă este familia noastră, casa noastră şi ce construim aici. Dacă începe o relaţie cu altcineva, în afara căsniciei, atunci da, lucrurile se termină. Dar asta înseamnă că relaţia dintre noi doi nu funcţionează. Iar relaţia dintre mine şi el funcţionează aşa că nu îmi fac griji. Nu cred că ar face treaba asta. Ştii cum se zice, ce nu ştii, e bine. Dacă o să cauţi, o să găseşti. Iar eu nu caut (n.red., râde).', a dezvăluit Diana Dumitrescu pentru Fanatik.

Ce spune Diana Dumitrescu despre infidelitate

Se spune că o femeie simte atunci când este înșelată. Ei bine, și Diana Dumitrescu a fost întrebată ce consideră despre această afirmație, însă ea a explicat clar că nu vrea să se gândească atât de departe. Ba mai mult decât atât, a precizat că nu își dorește să devină o femeie geloasă sau suspicioasă, asta fiindcă soțul ei stă mereu în compania femeilor prin prisma locului său de muncă.

„Nu ştiu, nici nu vreau să mă gândesc atât de departe (n.r: dacă o femeie simte când este înșelată). Dacă devin o femeie suspicioasă, ar însemna să fiu geloasă pe orice avocată sau pe orice femeie care lucrează pe la nu ştiu ce primărie. Pentru că Alin este om de afaceri şi se vede atât cu femei, cât şi cu bărbaţi. Şi nu ar fi ok. Nici nu vrea să mă gândesc, chestia asta o ţin departe de mine. E lucrul la care nici măcar nu vreau să ajung să mă gândesc.', a continuat Diana Dumitrescu.

Cum reușește Diana Dumitrescu să treacă peste momentele grele

Diana Dumitrescu susține că este dispusă să-i ierte orice soțului ei de dragul familiei, însă prin declarațiile sale dă de înțeles că Alin este un soț exemplar și un tată de excepție. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui și a mărturisit că este persoana care o susține mereu și o face să se simtă o femeie frumoasă, dorită și apreciată.

Ba mai mult decât atât, ori de câte ori are o problemă, indiferent de natura ei, el este acolo pentru a o ajuta. De asemenea, este cel mai mare susținător și o sprijină de fiecare dată. Aceste lucruri contează foarte mult, însă chiar și așa, Diana Dumitrescu explică că deși sfaturile sunt bune, ea este singura care poate trece peste o pasă proastă.

'În primul rând îl am pe Alin care mă susţine, iar el mereu zice: `Tu eşti cea mai frumoasă femeie de pe Pământ şi te iubesc foarte mult, indiferent cum ai fi, aşa că trage-ţi o rochie pe tine şi du-te la mall, du-te la piscină, fă ceva pentru tine. Chestia asta te ridică. Iar eu, pentru că am trecut prin foarte multe de-a lungul anilor, prin tot felul de încercări emoţionale, am făcut terapie cu un psiholog timp de 12 ani. Şi am învăţat că atunci când există un element care mă dă peste cap şi simt că mă trage în jos, să mă opresc şi să analizez de la a pornit.

Important este să îţi dai seama ce a declanşat şi de acolo să începi să rezolvi problema. Nimeni nu îţi poate rezolva problemele interioare. Tu eşti singurul care o poate face. Eşti singura ta sursă, iar dacă tu nu îţi găseşti puterea să le rezolvi, lumea nu are cum să te ajute. Un sfat este bine venit, dar nu poate pune nimeni în aplicare pentru tine. Şi pentru că am învăţat acest lucru, acum am foarte mare grijă de mine.', a mai spus Diana Dumitrescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton