Diana Dumitrescu doarme în același pat cu soțul, dar și cu fiul lor. Care e motivul și când mai au timp ca și cuplu: „E foarte greu”

.

Diana Dumitrescu împarte patul de acasă cu soțul ei, Alin Boroi, dar și cu fiul ei de cinci ani, asta pentru că micuțul Carol nu concepe să stea singur în cameră. Cu toate astea, vedeta recunoaște că poate petrece timp cu partenerul ei de viață atunci când puștiul e la grădiniță, așa că relația lor nu are de suferit în niciun fel.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Diana Dumitrescu a bifat șase ani de mariaj lângă Alin Boroi, bărbatul lângă care a cunoscut fericirea după divorțul de Ducu Ion. S-au cunoscut într-un club de noapte, iar cel care i-a adus împreună a fost Augustin Viziru. Carol le-a întregit povestea și i-a făcut să vadă viața cu alți ochi.

diana dumitrescu 18diana dumitrescu 18

Diana Dumitrescu doarme cu soțul, dar și cu fiul ei

Diana Dumitrescu și soțul ei nu au camera lor în căminul conjugal, pentru că nu sunt lăsați de fiul ei, care vrea să îi aibă lângă el tot timpul.

„Dormim în același pat, toți trei. Carol este într-o perioadă în care vrea să dormim ca o familie și eu îi explic în fiecare seară că familiile normale dorm așa: părinții în camera lor, în patul lor și copiii în patul lor și el îmi spune: „Da, dar noi suntem o familie specială!'. E foarte greu, eu am trecut de acolo, trei ani de zile a fost numai pe mine, acum de multe ori mi se întâmplă să-i las pe ei să doarmă. S-a început grădinița, și Carol pleacă de la 8:30 de acasă până seara la ora 18 și atunci practic avem o zi întreagă împreună, când soțul nu muncește sau când este mai liber și nu are întâlniri și nu are treburi, dar avem timp, se găsește timp și pentru noi doi, cum să nu?', a declarat Diana Dumitrescu la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au afișat Alina Binder și Nicolae al României la nunta fratelui ei. Ea a îmbrăcat o rochie sexy, cu umerii goi

Citește și: Delia are încredere deplină în soțul ei când vine vorba despre bani și investiții și îl lasă pe el să se ocupe: „Cele mai multe decizii pe partea aceasta sunt la el”

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin a fost internată o săptămână din cauza epuizării: „Am avut nevoie de analize. Nu am dormit 48 de ore, deloc. Dacă te agiți, dacă muncești…”

De ce nu mai e Diana Dumitrescu blondă

După mulți ani în care a fost blondă, Diana Dumitrescu se bucură de o vreme de o altă culoare la păr. Deși noul look i se potrivește foarte bine, actrița susține că a recurs la această schimbare de nevoie.

„Acum ceva ani, din cauza unor dereglări hormonale pe care le-am avut, am rămas fără păr în cap, nu mai îmi creștea, adică creștea… dar, nu prea… și blondul nu m-a ajutat deloc și atunci, după ce m-am chinuit cam vreo opt luni de zile totuși să-l cresc și am văzut că nu mai aveam nicio formă, îmi cădea foarte tare, am hotărât să mă vopsesc, și din momentul în care m-am vopsit și am făcut niște tratamente mai Intensive… încet, încet mă transform în Rapunzel. El m-ar vrea cu părul lung, dar blondă„, mai spune Diana Dumitrescu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton