Diana Dumitrescu, jignită în perioada când filma pentru "Regina": "Am plâns. A fost un șoc real! Oamenii cu care am stat la masă și mâncam m-au numit..."

 Dumitrache Laura
.

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România și este îndrăgită de mii de fani. De-a lungul anilor, Diana Dumitrescu a jucat în numeroase telenovele românești și a fost căsătorită cu regizorul Ducu Ion. Cei doi au divorțat în anul 2013. Recent, actrița a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre perioada în care filma pentru serialul Regina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a fost întotdeauna deschisă cu viața ei personală. Vedeta a suferit foarte mult după divorțul de Ducu Ion, dar ulterior l-a cunoscut pe Alin Boroi, bărbatul cu care Diana Dumitrescu are în prezent o căsnicie frumoasă. Recent, actrița a făcut dezvăluiri neștiute din perioada în care era căsătorită cu fostul soț.

diana-dumitrescu-867728l-600×0-w-d213a944diana-dumitrescu-867728l-600×0-w-d213a944

Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Diana Dumitrescu a făcut o serie de mărturisiri neștiute despre perioada în care forma un cuplu cu Ducu Ion. Vedeta a povestit că a fost jignită de oamenii de pe platourile de filmare ale serialului Regina.

Citește și: Căsătoriți de 5 ani, Diana Dumitrescu și soțul ei nu mai dorm împreună: „Lucrurile nu mai merg în același ritm. Problema a fost că…”

Citește și:Diana Dumitrescu recunoaște că își răsfață fiul în exces: „Cea mai mare provocare e să nu-l arunc de la balcon atunci când…'. Declarații despre al doilea copil

Citește și:Claudia Pavel și tatăl fiului ei, Noah, au făcut pace după 10 ani. Cum s-au afișat cei doi împreună

Citește și:Premieră la Vocea României. O concurentă se retrage din emisiune: „Aleg acest lucru asumat”

Diana Dumitrescu, jignită în perioada când filma pentru „Regina”

Diana Dumitrescu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. În vârstă de 40 de ani, Diana Dumitrescu are o carieră de succes și o familie minunată alături de soțul ei, Alin Boroi. Au împreună un băiețel minunat și se declară o femeie împlinită. Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, actrița a făcut dezvăluri neașteptate despre perioada în care forma un cuplu cu regizorul Ducu Ion. Diana Dumitrescu a jucat în numeroase telenovele românești, precum Inimă de țigan, Iubire ca în filme, Păcatele Evei,State de România și multe altele. Actrița a mărturisit că la scurt timp după ce s-a cuplat cu Ducu Ion, oamenii din jur au început să se îndepărteze de ea. Mai mult, Diana a povestit un moment șocant, pe care l-a trăit pe platourile de filmare ale serialului Regina.

Filmam la Regina, eram in platou. Platourile sunt niște hale foarte mari unde sunt construite camerele care apar diverse. Și se filmează într-o parte a platoului și in cealalta lumea misuna. Si când ai câte o pauză, te retragi. Si m-am dus să mă întind pe o canapea, și în camera din spate erau alti oameni care stateau de vorba. Vreti să-ți spun cum m-au numit? C***ă, proastă…oameni cu care mă pup când vin, imi iau la revedere, cu care am stat la masă și mâncam. Nu pot să-ți spun ce-am simtit, nu pot să-ți descriu în cuvinte. Nu stiu de unde am avut tăria asta, dar m-am dus și le-am spus „Vorbiți mai încet că se filmează și se aude”, și am plecat. M-am dus la mine în mașină și am făcut niște ture prin Buftea și am plâns. A fost un șoc real! Știam că oamenii sunt răi, dar….Foarte trist!”, a spus Diana Dumitrescu în podcastul Teascult cu Ilinca Vandici.

Diana Dumitrescu: „Lumea și-a schimbat atitudinea față de mine”

În urmă câțiva ani, Diana Dumitrescu s-a confruntat cu o suferință mare și a ajuns să se lupte cu depresia din cauza mariajului pe care l-a avut cu Ducu Ion.Cei doi au divorțat în 2013, după patru ani de mariaj. Din exterior părea că actrița are tot ce își dorește, dar abia acum a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut la acea vreme. După ce s-a cuplat cu Ducu Ion, colegii de platou, cu care juca în seriale, și-au schimbat atitudinea față de ea.

Am avut două etape. Etapa de început, când mi-am făcut o grămadă de prieteni în Buftea și mă întelegeam bine si etapa în care am devenit iubita lui Ducu, în care lucrurile s-au schimbat. Lumea și-a schimbat atitudinea față de mine, oamenii s-au triat foarte repede. Pentru că nu mai eram doar Diana, eram….după care iarăși am trecut prin divort si iarăși. Oamenii au zis, „Vai dar ce mă bucur”. Si atunci am zis „Cum poti sa nu vorbești cu mine cinci ani și după să vii să îmi spui că te bucuri că eu trec printr-o dramă?”. Si prin ceva greu. Adica, au fost foarte multe momente în care pur și simplu nu înțelegeam oamenii. Eram într-o ceață totală”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton