Diana Dumitrescu explică de ce refuză să-și facă operații estetice, la 40 de ani: "Eram păpușa Barbie dacă voiam"

 Dumba Gabriela
.

Diana Dumitrescu a vorbit despre operațiile estetice și a explicat de ce nu vrea să mai accepte diverse invertenții menite să-i înfrumusețeze chipul sau corpul, la cei 40 de ani pe care îi are. Diana Dumitrescu nu a alergat niciodată după perfecțiune, spune că nu-și resimte vârsta și, drept urmare, nu are decât un implant mamar realizat la vârsta de 22 de ani, despre care vorbit deschis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a mizat pe naturalețe și nu și-a dorit să șteargă semnele trecerii timpului în cabinetul medicului estetician. De-a lungul timpului, a apelat la tratamente non-invazive pentru a-și păstra pielea în cea mai bună stare.

374009506_840929767389427_1784534866195016237_n374009506_840929767389427_1784534866195016237_n

La cei 40 de ani ai săi, Diana Dumitrescu nu aleargă după operațiile estetice

Diana Dumitrescu a renunțat să mai țină diete, declarând că s-a săturat să își mai pună restricții alimentare de dragul de a arăta bine. Diana Dumitrescu se consideră frumoasă, fiind extrem de fericită alături de soțul său, care o apreciează foarte mult. Nu o interesează nici operațiile estetice și spune că este fericită așa cum este.

Niciodată nu am căutat perfecțiunea, nu cred în ea și nu este ceva ce aș adopta. Probabil acum, dacă credeam, eram operată toată: dinți, ochi, nas, burți, tot ce vrei. Eram păpușa Barbie dacă voiam. Nu am căutat perfecțiunea, într-adevăr îmi doresc și eu să mai slăbesc ca orice femeie', a declarat Diana Dumitrescu pentru Playtech Știri.

Actrița tânjește după dimensiunile pe care le avea în perioada în care juca în serialele de la Acasă TV.

Dar asta nu înseamnă să fii perfect, înseamnă să vrei să scoți cea mai bună versiune a ta în față. Tocmai pentru că știu cum este să fii slab, nu mă simt confortabil că am pe aici, pe acolo ceva celulită, puțină burtă, nu mă simt confortabil, dar asta nu înseamnă că nu mă iubesc.

Mă iubesc și îi mulțumesc trupului meu că m-a ținut 40 de ani atât de bine, sunt sănătoasă. Da, încă mă mai chinuiesc să slăbesc, mă mai caut să văd ce am: tiroidă, sunt 40 de ani, începe bătrânețea', a mai spus Diana Dumitrescu.

Citește și: Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei certurile de cuplu:„Am învățat de la bunica lui să…’

Citește și:Cum își educă Diana Dumitrescu fiul. Carol are 3 ani:„Sunt sigură că aș avea numai reproșuri la adresa mea’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. A împlinit 60 de ani, iar fiica ei i-a făcut o surpriză emoționantă: „Mama, îți mulțumesc pentru că…’

Diana Dumitrescu nu este afectată de criza vârstei de 40 de ani

Diana Dumitrescu a devenit cunoscută în perioada în care era protagonista serialelor de la Acasă TV, precum: Regina, Aniela, Iubire și onoare. Ea a fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion, cei doi alegând să divorțeze în 2013. În timp ce Diana și-a găsit fericirea alături de Alin Boroi, Ducu Ion este căsătorit cu actrița Ioana Blaj și împreună au doi băieți.

Nu îmi simt vârsta, nu mă simt de 40 de ani, dar într-adevăr organismul se resimte. E normal și natural, este cursul firii. Dar nu am avut nici blocaje, nici crize de vârsta de 40, nu. Sunt bine aici (n.r. cap)', spune Diana.

Când a rămas însărcinată cu Carol, Diana Dumitrescu a ajuns la 61 de kilograme, dar în acele momente nimic nu mai conta. Sănătatea ei și a copilului erau mult mai importante. Știa că va avea silueta dorită cu puțin efort.

„Adevărată lupta cu kilogramele a început abia la un an după ce l-am născut pe Carol. Pierdusem toate kilogramele luate în sarcina, 17 adică, și încă 3. Ajunsesem la 58 de kg și eram… vis după mine, dar ceva s-a întâmplat în acea toamna. Pe parcursul a trei săptămâni, brusc, am ajuns la 65 de kg, apoi 67, cu chiu cu vai am ajuns la 63, unde m-am oprit aproape șase luni. Iarnă trecută reușisem să ajung la 60. Fericire maximă, urmă să arăt bine în rochia de Revelion, spunea Diana Dumitrescu, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton