Diana Dumitrescu are reguli stricte pentru creșterea fiului ei de 5 ani: "Începem acum o educație mai în forță, mai dură, cu mai mult stop pentru că e cazul"

 Dumba Gabriela
.

Diana Dumitrescu a început o educație „în forță” pentru fiul ei de 5 ani, Carol, pe care l-a răsfățat în exces până acum. Actrița admite că micuțul Carol este un copil extrem de răsfățat și alintat, tocmai pentru că a fost foarte dorit și mult așteptat, însă este timpul acum pentru unele restricții în ceea ce privește educația lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu spunea, acum ceva timp, că soțul ei o critică pentru un anumit aspect legat de educația fiului lor: îl răsfață prea mult. Vedeta nu poate rezista cerințelor fiului ei, care știe să fie foarte convingător, atunci când își dorește ceva și îi cumpără din magazine tot ce vrea. Lucrurile s-au schimbat, însă!

166179000_291357615679981_8039286912211676340_n166179000_291357615679981_8039286912211676340_n

Diana Dumitrescu, reguli noi în creșterea și educația fiului ei, Carol

Dacă până acum a fost o mamă excesiv de permisivă, care și-a răsfățat copilul prea mult, spre nemulțimirea soțului ei, Diana Dumitrescu a schimbat foaia în ceea ce privește creșterea și educația lui Carol.

„E genul de copil care el vrea, el vrea, e foarte greu, sunt într-o perioadă de schimbări! Este solicitant, e destul de greu să-l strunesc, dar începem acum o educație mai în forță, mai dură, cu mai mult stop, cu mai mult nu, pentru că e cazul. Sunt și polițistul rău și cel bun, eu sunt cea care impune regulile care face o educație așa mai puternică, mai dură.

Nu îmi dau seama, în multe lucruri mă sfătuiesc cu mama și cumva încerc să îmbin comunicarea cu copilul, dar cu Carol e greu, că el nu prea vrea, dacă își pune ceva în cap e cum vrea el și acum cu asta mă lupt. Mă mai sfătuiesc cu mama, dar cred că ar fi trebuit să o ascult pe mama atunci când era el mai mic și să-i fi răspuns cu nu, dar am zis că hai să merg pe new parenting, să nu-i tai aripile, să nu-i învăț cu nu, dar nu se poate, e foarte, foarte greu.

Am plecat și cu el plângând de la mall, nu îmi e rușine dacă plânge sau ceva, pentru că până la urmă sunt niște reguli pe care le facem pentru ca ei pe viitor să fie niște oameni OK”, a declarat Diana Dumitrescu pentru spynews.ro.

Citește și: Cum a descoperit Diana Dumitrescu că suferă de sindromul intestinului iritabil. Medicii i-au pus un diagnostic greșit: „Am avut două crize, dureri crunte. Au vrut să mă opereze și…’

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat regimul de viață și a slăbit. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică'

Citește și: „Mi-a spus că i-am stricat copilul'. De ce este Diana Dumitrescu supravegheată constant de soțul ei

Diana Dumitrescu doarme în continuare cu fiul ei, separat de soț

Diana Dumitrescu doarme în continuare cu fiul ei, Carol, separat de soț. Vedeta este o mamă atât de dedicată și atașată de micuț, încât a ales să doarmă cu el, în „detrimentul’ tatălui lui.

„Nu îmi reproșez absolut nimic. Știi ce bine dorm cu copilul în pat? Ce bine mă odihnesc! Nu am nicio treabă! Nu, nu îmi reproșez absolut nimic, doar că într-adevăr viața de cuplu este puțin mai dificilă, dar asta nu înseamnă că lipsește, nu.

E foarte bine cu copilul și atâta timp cât copilul meu primește iubire, ce să-mi reproșez? Îmi place să dorm cu Mickey Mouse și cu delfinii, uneori și cu câte o piesă lego, mă mai trezesc și cu câte un dinozaur, dar e ok’, a spus Diana Dumitrescu pentru Ciao.ro.

Vedeta a menționat și faptul că se mai întâmplă, uneori, ca micuțul Carol să doarmă și cu tatăl lui. „Da, rar doarme cu el”, a mai declarat vedeta.

Diana Dumitrescu este foarte dedicată fiului ei, Carol, și soțul ei i-a reproșat, la un moment dat, că cedează foarte repede la primele lacrimi ale celui mic.

E șantajist emoțional și mai ales are talent actoricesc. Îi dau lacrimile instant. Nu că lacrimi în ochi. Plânge cu lacrimi. Știu să fac diferență. Știu când plânge de foame, când e supărat de foame, când este obosit, când este doar alintat și când are nevoie de atenție.

Eu îl alint cel mai mult. Mi-a zis Alin că i-am stricat copilul că i-am dat prea multe jucării. I-am zis că nu e nimic, e al meu, eu îl „repar’. Și Alin îi cumpără, dar eu sunt principalul vinovat la shopping. Avem o zi pe săptămână când îl duc pe Carol la mall să-și aleagă câte o jucărie și plecăm cu 4-5. Pentru că îi iau eu, nu pentru că el vrea. Copilul știe că pleacă cu o jucărie, dar eu îi iau 4-5„, spunea Diana Dumitrescu în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton